Reakcije na Jacquesa

Ljuti rivali! O Houdekovom nastupu oglasio se Tony Cetinski! A i Marija Šerifović...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Jacquesa Houdeka komentira danas cijeli svijet, a iznimka nisu ni naše domaće zvijezde. Ogromnu podšku dobio je i od Marije Šerifović, koja zdušno bodri Jacquesa. Oglasili su se i Tony, Tajči, Ivana Kindl...

Nastup Jacquesa Houdeka komentira danas cijeli svijet, a iznimka nisu ni naše domaće zvijezde, koje su glazbeniku čestitale na sjajnom nastupu i ulasku u finale. "Savršenstvo! Preponosna do neba", napisala je tako Ivana Marić. Nakon što je ušao u finale, čestitali su mu i Ana Rucner te Vlado Kalember, a našao se tu i Damir Kedžo. Na nastup se osvrnuo u svom stilu Ivan Šarić, podijelivši objavu BBC-ja: "Ti protiv tipa za kojeg ti je rekla da ne brineš", objavili su iz BBC-ja, a prenio je Šarić.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Može li Jacques odnijeti pobjedu?

  • Da, nema dileme
  • Ne, nema šanse

Ukupno glasova:

Veliku podšrku Jacquesu je dala i Marija Šerifović, njegova prijateljica, koja je za Srbiju izborila pobjedu 2007. godine. Sjajna Marija nije krila koliko podržava Houdeka i prije samog natjecanja, a sada mu je čestitala na svoj način: "Bravo debeli, najljepši moj prijatelju", napisala je Marija, koja je sudjelovala u njegovoj kampanji "Be My Friend".

A unatoč njihovim razmiricama, bio je i Tony Cetinski gospodin pa je kolegi čestitao. "Bravo kolega Jacques Houdek. Sjajna izvedba. Sada odmorko i onda spektakl", rekao je Cetinski.

Napisala mu je divnu poruku i Tatjana Cameron Tajči. "Jako sam ponosna na svog prijatelja Jacquesa što je donio svoje svijetlo, ljubav i predivan glas na ovu veliku pozornicu. Osigurao je finale za Hrvatsku. Jacques ima dugu, stabilnu karijeru. Puno se puta morao boriti, bio je maltretiran... No, nije odustao. Okružio se ljudima koji su vjerovali u njega, bio je uporan i nikad nije odustao. Već je pobjednik", napisala je Tajči o svom prijatelju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene