AMEN

Jacques bi i s neba 12 bodova: "Molite za mene, treba mi sva moguća snaga!"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jacques Houdek je još u srijedu zamolio Antuna Sentea, rektora Nacionalnog svetišta sv. Josipa, za "svu moguću snagu i molitvu", a da li zbog molitve ili ne ušao je u finale Eurosonga 2017. Danas su vjernici pozvani opet da mole za Houdeka.

Jacques Houdek, hrvatski predstavnik na Eurosongu, zatražio je još u srijedu uoči natjecanja od Antuna Sentea, rektora Nacionalnog svetišta sv. Josipa, da podršku i molitvu.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

"Od sutra kreće ozbiljna priča. Sljedeća četiri dana. Svaka večer je važna, ocjenjuje se. Treba mi sva moguća snaga i molitva! Hvala od sveg srca!", stoji u Houdekovoj poruci odaslanoj još u srijedu. 

Je li bila presudna Božja pomoć ili je u Europi bilo dovoljno onih kojima se Jacquesova pjesma dopala pa su mu odlučili dati glas, nije za raspravu. Kako god bilo, iste je večeri Houdek doista prošao u polufinale, pa su na stranicama Župe Blažene Djevice Marije Snježne ponovo pozvali vjernike da pomognu Jacquesu u večerašnjem finalnom dijelu natjecanja

"Uključimo Jacquesa i danas u naše molitve. Iako bi nas prvo mjesto na Eurosongu iznimno obradovalo, pobjeda nije najbitnija, već nastojmo ostati ponizni i zahvalni na talentu našeg predstavnika i molimo za njegov uspješan nastup u današnjem finalu i neka nas učini radosnima i ponosnima!", stoji u poruci vjernicima.  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene