rezultati ankete

Može li Jacques dovesti Eurosong u Hrvatsku? Evo kako ste glasali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još nekoliko sati dijeli nas od finala Eurosonga. Može li Jacques zasjesti na tron? Može, ako se vas pita.

Pred Jacquesom Houdekom večeras je izazov života. Boje Hrvatske u finalu Eurosonga branit će vlastitom pjesmom "My Friend". Jacques će na pozornicu u Kijevu izaći 13. po redu i svojim magičnim glasom pokušati osvojiti Europu. Hoće li mu se sreća osmjehnuti? Može li Jacques ponoviti uspjeh grupe Riva, zasjesti na tron i Eurosong po drugi puta dovesti u Zagreb?

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Ako se vas pita, može. Rezultati ankete koja je objavljena na portalu Dnevnik.hr pokazuje da čak 70,7% čitatelja smatra da Jacques može pobijediti bez dileme, dok 29,3 % smatra da nema šanse za pobjedu. U anketi je do 17 sati glasalo ukupno 12 213 osoba. Ako još uvijek niste ostavili svoj glas to možete učiniti u našoj anketi.

Može li Jacques odnijeti pobjedu?

  • Da, nema dileme
  • Ne, nema šanse

Ukupno glasova:

Napomenimo i da kladionice Jacques svrstavaju na osmo mjesto u finalu. Iako mu prije finala nisu bile naklonjene njegov sjajan nastup podigao ga je svoje izglede za uspjeh. Tko zna, možda nakon večerašnjeg nastupa njegovi izgledi za pobjedu budu još i veći.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene