Laskava titula

Esquire ponosno tvrdi: Mila je najseksi žena u 2012.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

29-godišnja glumica proglašena je najseksi živućom ženom na svijetu!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Ashton Kutcher - 3 omiljeni holivudski par! On je bio prvi dečko kojeg je poljubila, no na prvi spoj otišli su tek 14 godina kasnije, kada ih je sudbina opet spojila!

Mila Kunis ove je godine proglašena najseksi ženom na svijetu od strane Esquire magazina, te je tom titulom prešla i Rihannu koja je prošle godine zasjala na prvom mjestu.

Uz to što snima mnoge popularne filmove čije premijere se očekuju sljedeće godine, uživa i u društvu dečka Ashtona Kuthera, a sada se može pohvaliti i novom titulom – najseksi ženom u 2012!

>> Mokra do kože spašavala kolegu iz rijeke

Ona je zgodna, šašava, duhovita… i svima je simpatična! Proslavila se ulogom u seriji 'Lude 70-te', a kasnije je glumila i u hit filmovima 'Prijatelji s povlasticama', te mnogim drugim romatičnim komedijama. 'Mislim da raim smiješne stavri, no ne mislim da sam zaista duhovita. Znam kako prenijeti šalu. To je vještina koju sam uvježbala nakon dvadeset godina', kaže Mila.

Danas poznala glumica u Ameriku je stigla s roditeljima iz tadašnje Rusije, imala 8 godina, te kaže kako je bila prilično zaštićena s njihove strane. 'Odrekli su se svega, ja nisam morala ništa raditi. Svaki imigrant ima svoju priču', kaže Kunis no misli kako je ta cijela priča malo prenapuhana u medijima.
Ipak, njezin život je dana potpuno drugačiji, paparazzi je prate u stopu i bilježe svaki njezin privatni trenutak, a sada kada je proglašena i najseksi u 2012. – tih će fotografija sigurno biti i još više.

Što kažete na Milu i njezinu novu titulu?


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene