Nakon 13 godina

Zar i oni? Omiljeni hollywoodski par se razvodi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su se jedna šuškanja o kraju braka Will Smitha pokazala lažnima, brak hollywoodskog para ipak je došao kraju.

Mnogi obožavatelji ostali su u šoku kad su saznali najnoviju hollywoodsku vijest – razvod glazbenog para Gwen Stefani i Gavina Rossdalea!

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Nakon 17 godina braka razvod? Oglasio se i sam Will

Par je zajedno bio 13 godina, a Gwen je priznala i kako joj je on bio drugi dečko u životu nakon što je prekinula vezu s tadašnjim dečkom i članom benda No Doubt (zbog kojeg je i nastao veliki hit 'Don't Speak').

Ipak, nitko nije očekivao prekid posebno nakon što je par dočeo trećeg sina prošle godine. Šuškalo se i prije par godina o njihovom razvodu, no sada je odluka konačna. Jedan od omiljenih slavnih parova se oglasio te time potvrdio sva šuškanja. 

'Došli smo do zajedničke odluke da više nećemo biti partneri u braku, ali ostajemo partneri u roditeljstvu. Želimo zajedno odgajati naša tri sina u zdravom i sretnom okruženju', poručili su uskoro bivši supružnici.

Gwen je podnela zahtev u kalifornijskom sudu, a Gavin je navodno odmah dao i odgovor. Kao razlog su naveli nepremostive razlike, i oboje se slažu da će dijeliti skrbništvo nad djecom. Par navodno nije potpisao predbračni ugovor 2002. godine kada su se vjenčali, pa prema zakonu imovinu dijele na pola. Gwen će u tom djelu biti na gubitku jer njezina imovina vrijedi oko 80 milijuna dolara, dok je Gavin, frontmen benda Bush 'težak' svega 35 milijuna. Ipak, piše se kako je razlog razvoda nevjera.

Što se to događa u Hollywoodu?

Epidemiju kraja dugogodišnjih veza pokrenuli su Scott Disick i Kourney Kardashian koji isto tako imaju troje djece. Previše partijanja, obaveza i nerazumijevanje doveli su do kraja skoro 10-godišnje veze.

Kraj slavnog para: Pravi razlog razvoda Ben Afflecka i Jennifer Gardner

Zatim je tu slavni glumački par Ben Affleck i Jennifer Garner – koji isto tako ima troje djece. Za njega se pak šuška kako je prevario Jenn s dadiljom,  a pisalo se kako ima i problema s ovisnošću o kocki.

Sada su izgleda na redu i Gavin i Gwen. Barem je jedan par pobio sve glasine o razvodu. Will Smith oglasio se kako je s njim i njegovom kraljicom Jadom sve u redu. Barem za sada. Hm, može li opstati ljubav u Hollywoodu? Može li opstati ljubav?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene