Tko je kriv?

Novi izazovi solo Latino zavodnika: 'Vrijeme je jednostavno preletilo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su bili zajedno skoro 12 godina, Enrique Iglesias priznao je kako njegova djevojka Anna Kournikova nikada nije upoznala njegovog slavnog oca.

Slavni latino pjevač Enrique Iglesias ponovno je na 'tržištu', no prije nego što žene diljem svijeta uzdahnu, jeste li znale da svoju bivšu djevojku s kojom je bio 12 godina nikada nije upoznao s ocem?

Pogledaj i ovo Anna Kournikova (Foto: Instagram) Skrivaju privatni život Tajila je da čeka treće dijete s latino zavodnikom, a sada je objavila njihove preslatke fotografije

Enrique Iglesias ima novi plesni hit 'Bailando': Seksi spot u kojem se susreću flamenco i 'driblanje'

Iako je upoznala ostale članove njegove obitelji, slavna tenisačica Anna Kournikova nikada nije upoznala slavnoj Julia. 'Zadnjih 14, 15 godina jednostavno je preletilo. To je jedini način na koji  mogu to objasniti. Nema razloga zašto – To nije ni njezina krivica, ni krivica mojeg oca', rekao je Enrique u novom broju Billboard magazina na čijoj je i naslovnici.

On i Anna nedavno su i prekinuli, a slavni pjevač je objavio novi album 'Love and Sex' te već ima hit koji trese cijelu Latinsku Ameriku 'Bailando' koji je nastao uz suradnju slavnih Kubanaca.

Enrique se sada potpuno fokusirao na karijeru, te je odbio sudjelovanje u X Factoru i u Američkom idolu jer je 'htio biti u studiju i pisati pjesme'.

Kaže i kako je pravi izazov imati 38 godina jer više ne može partijati kao nekada, a izgleda kako ćemo slavnog zavodnika sada i malo više viđati posebno kada je opet u 'single' statusu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene