Nove informacije

Pjevačica tvrdi: 'Jim Morrison je ubijen, a ja znam tko ga je ubio!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Engleska pjevačica otkrila je kako ona zna tko je ubio rock ikonu!

Engleska pjevačica Marianne Faithfull slavi pet desetljeća karijere, a u intervjuu za magazin 'MOJO' otkrila je da ona zna tko je ubio legendarnog frontmena grupe Doors, Jima Morrisona.

Pogledaj i ovo showbuzz Glazbenici pjesnici I ONI BI TREBALI BITI NOBELOVCI Legende našeg vremena 'ubijaju' stihovima

Naime, tijekom karijere novinari su joj postavljali nevjerojatna pitanja, a jedan od novinara se, po njezinim riječima, 'drznuo' je pitati zbog čega je ubila pjevača Jima Morrisona!

'Pitanje sam shvatila vrlo ozbiljno. Ovim putem ću mu objasniti zbog čega nisam ubila Jima. Ali znam tjko je', rekla je Marianne.

Jim Morrison je umro, ali LEGENDA i danas živi!

Naime, Marianne je 1971. putovala u Pariz sa svojim tadašnjim dečkom Jean de Breiteuilom, koji je bio osobni diler heroina svim poznatim zvijezdama. Kada su stigli u prijestolnicu Francuske, Jean je rekao pjevačici kako moraju posjetiti frontmena Doorsa u njegovom apartmanu.

'Osjetila sam neku nelagodu u trbuhu. Jednostavno sam imala osjećaj da će se dogoditi nešto loše. Pomislila sam, u redu, uzet ću par Tuinala i osjećat ću se kao da nisam tamo. A Jean je otišao kod Morrisona i ubio ga. Mislim, uvjerena sam da je bila nesreća. Jadnik. Doza mu je bila prejaka i umro je. Kako god, svi povezani sa smrću jadnog Jima su odavno pod zemljom. Osim mene', rekla je Marianne.

Jim Morrison se ožujka 1971. preselio u Pariz, s namjerom da napravi pauzu od koncerata i da se koncentrira na pisanje. Umro je 3. srpnja 1971, u svojoj kadi u 27. godini, a mnogi su tvrdili da je to bilo zbog predoziranja drogom. Službeni izvještaj pokazao je da je uzrok bilo otkazivanje srca. No, nepostojanje službene autopsije ostavilo je mnoga pitanja nedogovorena pa brojne glasine o Jimovoj smrti i danas kruže...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene