I ja 'dojim' sa stilom

Besramno ju je ismijala: 'Potpuno te razumijem curo!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emmy je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ismijava Gisele Bundchen.

Mlada glumica Emmy Rossum napravila je identičnu repliku fotografije koju je Gisele Bundchen objavila prije nekoliko dana. 'Potpuno te razumijem curo', potpisala je Emmy svoju fotografiju.

Pogledaj i ovo Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Malo je pretjerala Čašica previše? Mlada manekenka na izlasku iz noćnog kluba izgubila ravnotežu pa potražila pomoć tjelohranitelja

Frizura, manikura, a Gisele - doji!

Iako je Gisele htjela ukazati na važnost dojenja, njezin čin nije se svidio svima. Neki kritičari su prokomentirali kako je lako biti supermama kad se cijeli tim profesionalaca svakodnevno brine za to. Mlada glumica je na duhovit način pokazala kako 'razumije' slavnu manekenku, pa je na svojem Instagramu objavila skoro identičnu fotografiju.

Za razliku od Gisele, Emmy je imala lutku na prsima. Fotografija je snimljena na setu četvrte sezone hit seriji 'Besramnici', te je vrlo brzo zaradila više od 6 tisuća lajkova!

Prije Gisele, svoju fotografiju dojenja objavila je i jop jedna anđelica. Miranda Ker je 2011. godine pokazala kako i ona doji svoga sina Flynna, no o njoj se manje pisalo. 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene