ima se, može se

Posegnuo duboko u džep: Macron će 40. rođendan proslaviti u dvorcu

Brigitte i Emanuel Macron (FOTO: Getty) Brigitte i Emanuel Macron (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brigitte i Emanuel Macron (FOTO: Getty) Galerija

Emmanuel Macron slavi 40. rođendan. Trenutno odsjeda u staroj šumskoj kući usred dvorca Chambord , a cijena najma takvih kuća iznosi od 800 do 1.000 eura.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron slavi ovog vikenda svoj 40. rođendan blizu dvorca Chambord gdje je u 16. stoljeću živio francuski kralj Franjo I.

Pogledaj i ovo Emmanuel Macron Mali je svijet! Francuski predsjednik nije ni slutio da u razred ide s pokćerkom, ona ga baš i nije voljela, a za njega je imala i zanimljiv nadimak

Macron koji će u četvrtak navršiti 40 godina, proslavit će rođendan u subotu navečer u salonu dvorca, jednog od najljepših arhitektonskih dragulja Loire, piše lokalni dnevnik La Nouvelle Republique.

Službe ureda francuskog predsjednika samo su potvrdile da "predsjednik i njegova supruga Brigitte provode vikend u privatnom svojstvu u francuskom departmanu Loir-et-Cher, blizu dvorca Chambord, na osobni trošak predsjednika Republike".

Po više medija, Emmanuel Macron odsjeda u staroj šumskoj kući "usred kraljevskog posjeda, nekoliko metara od dvorca". Ondje se nalazi nekoliko kuća s četiri zvjezdice koje se može unajmiti po cijeni od 800 do 1000 eura za vikend.

Dvorac Chambord upisan je u svjetsku baštinu UNESCO-a i prima gotovo milijun posjetitelja godišnje. Podignut je prije gotovo pet stoljeća po želji Franje I. (1494.-1547.). (Hina)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene