Nezadovoljna glumica

Ne može obuzdati svoju ljubomoru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi zavide mladoj Emmi Watson, ali i ona ima svojih problema. Poznata glumica ima problema s ljubomorom.

Emma Watson proslavila se ulogom Hermione u serijalu o Harryju Potteru. No, nakon toga njezina je glumačka karijera malo usporila. Iako je imala uspješne uloge, priznaje da nije baš zadovoljna svojim glumačkim uspjehom.

Pogledaj i ovo Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) A bili su zakleti neprijatelji Ona je bila slatka štreberica, on žgoljavi zlikovac, danas svojim izgledom baca u trans obožavateljice, ali i otkriva detalje o njihovoj romansi

'Njih dvoje su trebali završiti zajedno!'

'Postoji puno glumica koje su se u zadnjih nekoliko godine uzdigle i puno toga postigle. Ljubomorna sam na sve njih', priznaje Emma.
Odrastajući okružena svijetlima reflektora i pred očima javnosti Emma je trebala u kratkom roku naučiti kako balansirati između privatnog života i njezinog života Hermione Granger, piše Eonline.

'Sjećam se jednog intervjua s Elizabeth Taylor u kojem je izjavila da je njezin prvi poljubav bio na setu. To me jako pogodilo. Mislim da treba biti jako oprezan jer sam se dugo bojala da bi tako mogla i ja završiti. Da se neka tako važna stvar dogodi i meni, ali dok glumim nekog drugog. Ne želim da moja iskustva proživljavaju likovi koje glumim', objasnila je mlada glumica.

No, uspjela je sačuvati svoj život. Pohađala je Brown University i Oxford University. Imala je i kratke veze, a nedavno je viđena s Mattom Janneyem na zajedničkom odmoru na Karibima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene