OPORAVLJA SE

Zbog opasne infekcije: Elton John hitno hospitaliziran

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elton John u Južnoj Americi zadobio je ''potencijalno smrtonosnu'' bakterijsku infekciju. Pjevač se trenutno uspješno oporavlja.

Legendarnom Eltonu Johnu naglo je pozlilo tijekom leta natrag iz Santiaga u Britaniju.Čim je stigao, prebačen je u bolnicu. 70-godišnjak je otkazao niz predstojećih nastupa dok se oporavlja od bakterijske infekcije.

Pogledaj i ovo Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) otkazao i turneju Legendarni Elton John dobio je elitno kraljevsko priznanje, no jedan je detalj jako zabrinuo njegove obožavatelje

''Tijekom povratka kući iz Santiaga postao je iznenada bolestan. Nakon povratka u Britaniju smješten je u bolnicu gdje je odmah podvrgnut liječenju kako bi uklonili infekciju“, izjavljeno je u ime pjevača.

''Nakon što je proveo dvije noći na intenzivnoj njezi uslijedio je produženi boravak u bolnici. Elton je pušten iz bolnice za vikend i sada se udobno odmara kod kuće po savjetima liječnika.“Elton se ispričao svojim obožavateljima i pohvalio medicinsku skrb koju je primio. ''Jako  sam  sretan što imam nevjerojatne i odane fanove i ispričavam se što ih razočaravam'', rekao je u priopćenju.

Očekuje se potpuni oporavak i Elton se  nada povratku na koncert u Twickenhamu 3. lipnja, piše The Telegraph.''Infekcije ove prirode su rijetke i potencijalno smrtonosne. Srećom, Eltonova medicinska ekipa je to brzo prepoznala i uspješno liječila. Očekuje se da će se potpuno oporaviti“, navodi se u priopćenju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene