Neočekivano

PUTIN DOGOVORIO SASTANAK Elton John uskoro stiže u Moskvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Elton John uskoro kreće na turneju, koja će obuhvatiti i Rusiju. Ruski predsjednik Vladimir Putin već prije par mjeseci dogovorio je susret.

Ruski predsjednik Vladimir Putin mogao bi se sastati s Eltonom Johnom kada britanski pjevač u sklopu svoje koncertne turneje doputuje u Rusiju u svibnju, priopćio je u ponedjeljak Kremlj.

Pogledaj i ovo Elton John - 2 Ups... Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

Ruski predsjednik telefonirao je pjevaču u rujnu i rekao da zna da su ga nedavno prevarili i lažno se predstavili njegovim imenom. Putin je tada predložio Eltonu Johnu da se sastanu kako bi razgovarali o svim temama koje pjevača zanimaju. Pjevač je htio razgovarati s predsjednikom kako bi mu izrazio zabrinutost glede prava homoseksualaca u Rusiji.

'Kada su telefonski razgovarali prije nekoliko mjeseci... dogovorili su se da će se sastati tijekom boravka Eltona Johna u Moskvi', rekao je Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov.

'Takav sastanak se ne može isključiti ako dobijemo točne datume njegova boravka ovdje i ako predsjednikov raspored to dopusti', kazao je.

Elton John bi u sklopu svoje turneje trebao održati koncert u Moskvi 30. svibnja, a prije toga u Sankt Petersburgu. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene