Sočni detalji

Bivša supruga milijunaša otkrila detalje brutalnog razvoda i teškog suživota

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je to jedan od najzanimljivijih razvoda koje Amerika pamti. Tek sada, spisateljica Justine otvorila se i otkrila sve o razvodu od ambicioznog Muska.

Kada je osnivač Pay Pala, Elon Musk zatražio razvod od dugogodišnje supruge Justine Musk, tamošnji tabloidi trljali su ruke - jer su skandalozne naslovnice bile garantirane.

Pogledaj i ovo Elon Musk postao predmet sprdnje Evo kako je najbogatiji čovjek na svijetu odgovorio hejterima koji su ga ismijavali zbog njegova izgleda bez majice!

Našao drugu nakon šest tjedana

'U proljeće 2008. godine, moj bogati suprug Elon Musk, otac mojih pet sinova, predao je papire za razvod. Šest tjedana poslije, poslao mi je poruku u kojoj mi je javio da je zaručen za prekrasnu britansku glumicu, koja se preselila u Los Angeles da bude s njim', priča Justine. Za Marie Claire otkrila je kako su se upoznali tijekom studija i odmah dala do znanja da na tipove poput Muska nikad nije padala. Ipak, osvojio ju je jer nije prihvaćao ne kao odgovor. Uporno joj se udvarao, i zvao je, a ona je u konačnici pristala. Ubrzo joj je život bez Elona bio nezamisliv.

Imaju plan za spas čovječanstva - vrijedan 1,3 milijarde dolara

Justine je uz njega bila dok je bio ambiciozni student, a ističe kako se rastom njegove karijere i bogatstva, uništavao njihov obiteljski život. Musk je pokazivao svoju bezosjećajnu stranu, onu u koju se Justine nije zaljubila. 'Kada se obogatio, šalila sam se da će me ostaviti zbog neke manekenke. Umjesto toga, kleknuo je pred mene - na ulici', priča Justine o počecima ljubavi.

'Nije mi dao da tugujem za preminulim sinom'

Ipak, znakova da nije sve bajno bilo je puno. 'Dok smo plesali na našoj svadbi, rekao mi je da je on glava ove veze. Rekao mi je i da bi me otpustio da sam njegova zaposlenica. Kada je naš sin Nevada preminuo sa svega deset tjedana, Musk mi nije dopustio da tugujem. Nije razumio moju potrebu da tugujem, već me optužio za emocionalnu manipulaciju', prisjeća se Justine najtežeg perioda njihovih života.

POVIJESNO LANSIRANJE 'Dobro došla natrag, baby!'

Ipak, umjetnom oplodnjom dobili su pet sinova, a stil života dotad je već bio savršen. 'Imala sam životni stil iz snova, privilegiran i nerealan. No, Elon je bio opsjednut poslom, a duhom nikad nije bio prisutan'. Konačan kraj njihovog braka stigao je 2008. godine, kada je Justine doživjela prometnu nesreću. Kada se pogledala u ogledalo, vidjela je, kaže, izblajhanu ženu, mršavu plavušu kakva nikad nije htjela biti. 'Nikad me nije zanimao botoks, a niti šminka. Nisam htjela skrivati ožilje sa carskog reza. Elon me uvijek tjerao da postanem prava plavuša', priča.

Nakon razvoda, ostala bez svega

Nakon nesreće, odlučila je otvoriti temu razvoda, o čemu Elon nije previše raspravljao. Pristao je, uz prethodno osigurano bogatstvo. Justine je potpisala ugovor kojim se odrekla svega, osim vile u kojoj su živjeli, a koja postaje vlasništvo njenih sinova čim dosegnu punoljetnost. Praktično, Justine je ostala bez svega, no materijalno nije ni željela. 'Htjela sam jednakost, partnerstvo, ljubav. Onu kakvu smo imali prije njegovih milijuna', zaključila je spisateljica. Kada se radi o njihovoj djeci, Justine sa Elonom komunicira putem njegovih asistenata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene