Četvrta godišnjica

Romantični Charles iznenadio Ellu prije poroda: Posvetio joj i predivan status!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ellu Dvornik je zaručnik Charles Pearce iznenadio romantičnim putovanjem u Veneciju povodom njihove četvrte godišnjice veze.

Ellu Dvornik, koja je u 36. tjednu trudnoće, zaručnik Charles Pearce iznenadio je romantičnim putovanjem u Veneciju za njihovu godišnjicu veze. Ella Dvornik time se pohvalila i na Instagramu, zaključivši kako je ovo vjerojatno posljednji put da njih dvoje putuju nekamo sami.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

"Svake godine mislim da će zaboraviti, no to se ne dogodi. Hvala ti za prekrasno iznenađenje za našu godišnjicu. Ovo bi moglo biti naše zadnje putovanje u dvoje, no sigurna sam da ćemo imati još mnogo njih u troje", napisala je Ella.

Romantičan je bio i Charles, koji je i na Instagramu objavio zajedničku fotografiju iz Venecije i uz nju napisao: "Ovog vikenda slavim četiri godine otkako sam upoznao pravi smisao svog života, a koja će uvijek biti gospođica. Čini se kratko, no sve se nekako posložilo i imali smo bezbroj zajedničkih avantura i dugih noći u više od 30 zemalja, a sve je rezultiralo našim novim poslom, zarukama, ali i 'izradom' našeg prvog hibridnog modela, koji će nam se uskoro pridružiti. Ona je najbolja i zauvijek ću voljeti ovu damu." 

 

4 years this weekend since I met my real life's menance and always to be Misses.. Seems so short somehow but all things considered we have had numerous adventures with neverending nights in over 30 countries, which have lead to our new business, our engagement and the development and production of our soon to be released first hybrid "us" model. Every excitingly short or long and complicated day we share together will be the best. She is the best and I will love this Lady always ))) Bahhh... needed to get that out... All done. Thanks )))

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

 

Every year I think “he is going to forget” and he doesn’t :) thank you for the wonderful anniversary surprise @charles_pearce This may just have been our last trip as a duo :)) but im sure we will have plenty more as a Trio #TheManWhoDoesNotForgetAnniversaries #HeIsTaken #CantTouchThis

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene