The Body

Otkrila tajnu svojeg besprijekornog izgleda u 50-toj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna manekenka i dalje zapanjuje svojim izgledom, a u čemu je tajna? Sada je otkrila da je recept prilično jednostavan.

Ljepotica Elle Macpherson i danas osvaja kao i prije 20tak godine kada je bila na vrhuncu slave.  Kada gledate njezine fotografije, tko bi i pomislio kako Elle već ima punih 50 godina.

Pogledaj i ovo Elle Macpherson - 15 Jedna jedina! Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

Dame koje su ulovile milijardere

Kako joj uspijeva izgledati mladoliko otkrila je u razgovoru za Huffington Post.

'Fizički se ne osjećam drugačije nego kad sam imala 30 ili 40 godina. Sigurno tu i genetika igra ulogu. Mislim da je do 30-te genetika u pitanju, a nakon toga radi se o tome kako tretirate svoje tijelo', objasnila je te naglasila kako je njezin mladenački izgleda zapravo rezultat toga što se i sama osjeća jako dobro.

Elle kaže i kako zdrava prehrava igra veliku ulogu, a i sada svakodnevno pije zelene povrtne sokiće. Tajna bi se pak mogla skrivati u alkaliziranju organizma, to jest, stvaranju kiselo - lužnate ravnoteže. Nedavno je pokrenula svoju liniju alkaliziranih proizvoda, a kako je i velika zagovornica joge, Ayuvedski meni nije nimalo iznenađujući.

Zapravo se radi o tome da treba uzimati male obroke do šest puta dnevno, potrebno je i dobro žvakati hranu i piti male gutljaje toplije vode među zalogajima. Treba jesti više voća i povrća, spavati sedam do osam sati dnevno, dnevno popiti 1l čaja od korijena đumbira, te jesti sjemenke lana. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene