OSVOJILA INTERNET

Ella Dvornik prisjetila se oca: "Da ga je još jednom čut"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik često sa svojim fanovima putem društvenih mreža dijeli svoje uspomene s ocem.

Poznato je kako Ella Dvornik nema dlake na jeziku pa tako sasvim iskreno govori o detaljima iz svog privatnog života i nije joj teško javno reći što zbilja misli. Tako je bilo i ovog puta. Iako je u sretno zaručena za marketinškog stručnjaka Charlesa, pitanja o djeci i braku ne prestaju. Bloggerica je stoga isprozivala sve one koji ju ''bombardiraju'' takvim pitanjima i to putem društvenim mreža.

Pogledaj i ovo Novi mural Dina Dvornika - 1 sviđa li vam se? Na novi mural posvećen legendarnom Dinu Dvorniku reagirala je i njegova kći Ella, a evo gdje je osvanuo!

''Svaki put kad me netko pita "kad se udaješ?" osjećam se kao da sam se vratila u 20. stoljeće. Ono kad se ženina vrijednost mjerila u količini sinova i broju uzvanika. Kad ja budem htjela. A do tad, sretan vam utorak!'', poručila je Ella dušebrižnicima.

Iako je obitelj za mnoge najvažnija stvar na svijetu, svoje se upravo prisjetila Ella Dvornik. Na svom Facebook profilu objavila je fotku sa svojim pokojnim ocem Dinom. Njezini komentari su bili suvišni, ali je zato fanovima prepustila opis fotografije. '' On ti popuje, ti kolutaš očima, a između vas ogromna ljubav, jedno ogromno srce! Tata ti je bio živuća legenda i ostao je legenda emocionalna. A ti Ella, odlična si i znam da je bio, te je i dalje ponosan na tebe kao i mama ti! Puno pozdrava iz Dinovog Splita'', ''On drži prodike, a tebi na jedno uđe a na drugo istrči! Da je ga još jednom čut! Ala šta bi lijepo bilo'', ''Znaš, onaj dan kada si se rodila mi je bio najbolji i najsretniji dan u životu'', '' I tako kćerko moja, ti nastaju djeca'', samo su neki od kreativnih opisa mnogobrojnih fanova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene