444283
444283
444283
444283
444283

Komentari na društvenim mrežama: 'Svako ubojstvo je terorizam'

  • , 22.07.2016., 23:28
  • Autor:
  • komentara

Ella Dvornik na Facebooku komentirala pucnjavu u Muenchenu .

 
 
 
 
Ella Dvornik (Foto: Instagram)
Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Oko 18:00 nepoznati je napadač počeo pucati u kafiću trgovačkog centra u Muenchenu, a potom i na stanici podzemne željeznice. Centar grada je evakuiran i pod blokadom policijskih snaga, koje još uvijek tragaju za ubojicom.

Društvene mreže već su pune komentara i poruka podrške, a tragičan je događaj komentirala i Ella Dvornik.

'Nismo sigurni da li je terorizam'- prijevod- 'Nismo sigurni koje je rase/vjere ubojica', napisala je Ella, a u komentar dodala:

'Svako ubojstvo je terorizam'.

Tonči Prodan, stručnjak za terorizam ističe da je oko pucnjave i napada u Muenchenu zasad premalo informacija da bi se moglo govoriti o terorističkom činu, no dodaje da je EU za takve napade spremna.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se