Veliki misterij

Obožavatelji u neizvjesnosti: Ella objavila čudnu fotografiju i izazvala sumnju javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na Facebooku je objavila fotografiju koja bi mogla odgovoriti na pitanje o njezinoj navodnoj trudnoći.

Ella Dvornik je fotografirala svoj trbuh ujutro i navečer te zatražila savjet od svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

"Dakle fotka prva ispod je od danas ujutro, a ova druga od sinoć. Ovo dolje napuhano se dogodilo možda dvije minute nakon što sam pojela Kiwi. Događa mi se i s drugom hranom, neke znam, a neke jos nisam uspjela skužit koje su točno. Bilo mi je baš zlo koliko sam se napuhala, i mislim da mi je to bio rekord do sada. Ne napuhujem se u želucu nego baš crijeva, pa me zanima koliko vas ima ovaj problem i što se moze napraviti po tom pitanju? Jer ja više ne znam što da jedem i zna stvarno jako bolit. Trebam li se testirati na intoleranciju ili pak alergije ili treba krv vadit? Ili nešto drugo? Ovo traje već barem 10 godina. Je li se itko uspio riješiti tog problema?", upitala je Ella i tako dala naslutiti da možda zaista nije bila trudnoća u pitanju kada je nedavno viđena s trbuščićem, što je potaknulo nagađanja o navodnoj trudnoći. 

Ella je prošli tjedan objavila i video u kojemu pokazuje trbuh, ali je obožavatelje tada ostavila u neizvjesnosti jer nije ni potvrdila, ali niti demantirala trudnoću. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene