ufff, Elizabeth!

Bomba je u kupaćem, a tek kad ga skine... "Ne mogu doći sebi kako izgledaš"

Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) +0 Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley izgleda nestvarno dobro. To je još jednom i dokazala. Pozirala je u oskudnom izdanju i pobrala komplimente.

Na izgledu joj zavide i brojne dvostruko mlađe kolegice jer Elizabeth Hurley izgleda besprijekorno. Slavna glumica još je jednom zadivila svoje obožavatelje svojim vrućim izdanjem. Fotografije u kupaćim kostimima nisu joj strane, a ovog puta 52-godišnja glumica otišla je korak dalje i izmamila brojne uzdahe.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Najnovijom objavom, na kojoj pozira samo u ogrtaču i bez grudnjaka, Elizabeth je užarila Instagram. "Najljepša žena na svijetu", "Kao da već ne mislimo da si seksi, sad nam još moraš pokazivati ovakvu sliku", "Ne mogu doći k sebi da još uvijek možeš izgledati tako dobro! Izgledaš kao da ti je dvadeset i imaš najbolje grudi", "Godine su te preskočile. Prekrasna si", samo su neki od komentara ispod fotografije. Osim linije, mnogi su pohvalili i njezin ten s obzirom na to da je Liz pozirala bez šminke koja joj, slažu se mnogi, nije ni potrebna.

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene