žena je bomba

Slavna glumica rasplamsala maštu: "Nakon ovoga želim te još više"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley oduševila obožavatelje fotografijom u ružičastom bikiniju. Osim zamamnim tijelom, pažnju je privukla i primamljivom pozom.

Za Elizabeth Hurley vrijeme kao da je stalo. Iako je u lipnju napunila 52. godine ova slavna glumica i dalje ima tijelo iz snova. A svojom zavidnom linijom i bezvremenskom ljepotom Liz se često hvali na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Njezin Instagram obiluje fotkama u oskudnim izdanjima kojima svako malo časti svoje pratitelje. Ovog puta Liz je otišla korak dalje pa je svoje obožavatelje počastila i fotografijom na kojoj pozira s mačkom u primamljivoj pozi koja je mnogima rasplamsala maštu. "Tijelo ubojica, osmijeh predivan. Nakon ovoga želim te još i više", poručio joj je jedan obožavatelj. "Jesi li ti ozbiljna? Kako si i dalje toliko je**** seksi?", nadovezao se drugi.

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Fotka je u kratkom roku prikupila gotovo 40 tisuća lajkova, a osim komplimenata Elizabeth su stizali i upiti o ljubavnom statusu. "Jesi li slobodna?", upitao ju je jedan muški obožavatelj koji je baš kao i mnogi ostao frapiran viđenim prizorom.

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene