448327
448327
448327
448327
448327

Bile su seks ikone 80-ih, a i danas izgledaju fenomenalno

  • , 30.08.2016., 07:54
  • Autor:
  • komentara

Bile su seks simboli 80-ih, a ostale su zapamćene po spotu za pjesmu 'Đuli' Daniela Popovića.

 
 
 
 
Eleonora i Izolda Barudžija (Screenshot: You Tube)
Eleonora i Izolda Barudžija (Screenshot: You Tube)

Eleonora i Izolda Barudžija svoju glazbenu karijeru započele su kao prateći vokali Danijelu Popoviću na Euroviziji 1984. godine gdje su dale svoj glas kultnoj pjesmi 'Đuli'. Sestre su tada stekle veliku popularnost zajedničkim nastupima. Osvajale su pjesmama, ali i svojim izgledom.

Nastup na Jugoviziji s pjesmom 'Hej, hej vrati se', bio je pravi hit.


Početkom 90-ih posvetile su se solo karijerama, a Izolda je imala poznati duet sa Vladom Kalemberom 'Ćao amore'. Spot za pjesmu izazvao je manje kontroverze jer se u njemu Izolda pojavljuje u toples izdanju. Upravo iz tog razloga spot nije prikazivan na nekim nacionalnim televizijama koje su sudjelovale na Euroviziji. Izolda danas ima 52 godine, živi u Njemačkoj i sjajno izgleda.

 

Profesorica je na jednoj muzičkoj akademiji.

Udana je za gitaristu Zlatka Manojlovića i dalje nastupa na koncertima.

Eleonora se pak bavi pisanjem tekstova pjesama, a nedavno je sudjelovala u jednom TV showu.

Eleonora Barudžija (Screenshot: You Tube)
Eleonora Barudžija (Screenshot: You Tube)

Obje sestre se i dalje bave glazbom, samo ne u punom zamahu kao ranije.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se