Bajka se nastavlja

Elegantna i zanosna Severina prije koncerta u Ljubljani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojom turnejom i glazbeno - scenskim spektaklom “Dobrodošao u klub” Severina je već postavila nove standarde u glazbenoj industriji ne samo hrvatske, nego i regije stavljajući pred svoje kolege gotovo nedohvatljive izazove.

Stoga ne čudi da je uoči koncerta u ljubljanskim Stožicama na druženju sa svojim obožavateljima Severina pokazala svoju skromnost, ali spremnost da porazgovara, fotografira se i potpiše svakome od njih, koji su s oduševljenjem dočekali svoju glazbenu ikonu i uživali u njenom društvu i u za njih neprocjenjivim trenucima.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon koncerta Evo što je Severina radila nakon zagrebačkog koncerta!

>> A kako zvuči Severina u žestokoj verziji? Ovo morate poslušati!

A koncert u Stožicama održat će se u četvrtak s početkom u 20 sati i bit će samo nastavak jedinstvene glazbene bajke naziva 'Dobrodošao u klub' koja je započela u Rijeci, pa se nastavila u Beogradu, Skoplju i Zagrebu donoseći dio svjetskog glamura i na regionalne pozornice.

Severinini koncerti ispunili su sva očekivanja, a u suradnji sa svojim timom pronašla je dobitnu formulu i publici u svakom od gradova predstavila ono najbolje od sebe.

Slovenska publika i ljubljanske Stožice bit će peta postaja Severine i njenog besprijekorno organiziranog ansambla i odlična prilika da Severina i u Ljubljani pokaže zašto je smatraju najvećom pjevačkom zvijezdom u regiji.

Bogata scenografija, nevjerojatni kostimi, pažljivo birani hitovi i prelijepa Severina formula su uspjeha, a Ljubljana će zaokružiti prekrasnu priču i još jednom donijeti posebnu energiju i atmosferu koja je karakteristična za Severinine koncerte.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene