otkazao nastupe

Bum, tras! Slavni glazbenik pao s bicikla i slomio ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zasad je otkazao pet predstojećih koncerata.

Engleski kantautor Ed Sheeran slomio je u ruku u padu s bicikla i prisiljen je otkazati nekoliko koncerata na planiranoj azijskoj turneji, objavio je BBC.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran Kakva vijest! Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

Dvadesetšestogodišnji dvostruki dobitnik Grammyja s bicikla je pao tijekom vikenda, navodno kada je okrznuo automobil, ali on to nije potvrdio."Posjet liječniku potvrdio je frakture kostiju u zapešću i laktu", objavio je Sheeran na Instagramu uz fotografiju ruke u gipsu.

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Zasad je otkazao pet predstojećih koncerata – u Taipeiju, Osaki, Tokiju, Seulu i Hong Kongu. Azijska turneja dio je potpore njegovu nedavnom, trećem albumu "Divide".

Sheeranu lom ruke predstavlja veliki problem jer na koncertima nastupa sam, bez pratećeg benda. U razgovoru za BBC početkom godine kazao je da nema namjeru angažirati prateći bend. "Mislim da nema ništa interesantno ili novo u gledanju kantautora s bendom iza leđa", kazao je. (Hina)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene