455511
455511
455511
455511
455511

NIKAD PREŽALJENI BRAT 'Vjerujem da ćemo se jednom sresti'

  • , 01.11.2016., 07:57
  • Autor:
  • komentara

Ecija Ojdanić ispričala nam je obiteljsku tragediju koja joj je i danas u mislima.

 
 
 
 
Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)
Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)

Prije sedamnaest godina, u automobilskoj nesreći, poginuo je brat Ecije Ojdanić. Davno je to bilo, no takva se tragedija nikada ne zaboravlja. Na dan kada se prisjećamo onih kojih više nema često nas emocije znaju dodatno preplaviti. 'Moj mi brat nedostaje svaki dan. Nije važan datum. Prošlo je 17 godina, ali bol nikada ne prolazi već se navikneš živjeti s tim. Okidač za tugu su neke asocijacije na njega, kada čujem glazbu koju je volio ili vidim auto koji je vozio, nekoga da ima nosi njegovu frizuru...', sa sjetom prepričava glumica.

'Što se tiče današnjeg dana, ja vjerujem da je on na nebu i da ćemo se jednom sresti. Vjernica sam i to mi pomaže da donekle umanjim bol. Ima nešto lijepo u današnjem danu. Lijep je obilazak groblja. Vjerujem da nas naši mrtvi čuvaju s neba. Volim obilaziti grobove i lijepo je što se sjetimo naših voljenih', kazala je glumica koja se trudi biti optimistična.

Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)

'To se nije dogodilo samo meni već i mojim roditeljima, mojoj sestri. Ali ta svijest da život može stati u sekundi naučila me da više volim svoj život, da više pažnje dajem drugima, da budem brižnija prema svojima', prepričava Ecija koja se i danas sjeća kako je njezin brat živio.

'Živio je pun veselja, strasti, ljubavi prema drugima. Od njega sam naučila kako je život vrijedna pojava koju treba uživati u svakom trenutku. Moja je majka velika vjernica i sada tek vidim, kada imam svoju djecu, koji je to njoj bio gubitak. Primjećujem koliko se veseli meni, svojim unucima, obiteljskim ručkovima... Ona mi svaki dan daje lekciju kako treba uživati u svakom trenutku života', kazala je Ecija čiji je brat imao svega 19 godina kada je poginuo.

Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se