447812
447812
447812
447812
447812

IPAK JE 'DUŠA OD ČOVJEKA' Video zbog kojega ćete se rastopiti

  • , 24.08.2016., 20:07
  • Autor:
  • komentara

Iako je na društvenim mrežama pokazao kako zna biti i ljut u ovome videu pokazuje upravo suprotno.

 
 
 
 
Dwayne Johnson (Foto: Screenshoot/ Instagram)
Dwayne Johnson (Foto: Screenshoot/ Instagram)

Iako je prije nekoliko tjedana došlo do pravog obračuna i na društvenim mrežama i na filmskom setu između Vin Diesela i Dwaynea Johnsona, čini se kako je Dwayne opravdao svoju krilaticu 'duša od čovjeka.'

Pronašli smo novi razlog zašto se morate zaljubiti u ovoga izvana mrgu, a iznutra dušu od čovjeka. Naime, prije nekoliko je dana Dwayne 'The Rock ' Johnson objavio tako slatki video od kojega će vam se srce jednostavno rastopiti.

 

A video posted by therock (@therock) on

U videu, Dwayne se igra sa svojom kćeri Jasmine, koja ga lupka po glavi, a sve uz tonove jedne pjesme. 

'Konačno se moja glava koristi i za nešto drugo, a ne samo da na nju stavim kapu ', napisao je glumac.  Glumac se pohvalio i kako joj pjeva pjesmu 'O Tiare'.

 

A photo posted by therock (@therock) on

'Kada Jasmine nauči pričati, siguran sam da će me moliti da joj prestanem pjevati ', našalio se glumac i definitivno opravdao titulu 'duše od čovjeka'.

 

A photo posted by therock (@therock) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se