Tata od formata

Predivna fotografija legendarnog The Rocka i njegove tek rođene kćeri: ''Voljet ću te i poštivati cijelog svog života''

Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) +0 Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Dwayne Johnson iz braka s Dany Garciom već ima 16-godišnju kćer, a sa zaručnicom Lauren Hashian dvogodišnju Jasmine. Sada su dobili još jednu djevojčicu

Dwayne Johnson i njegova partnerica Lauren Hashian slave rođenje kćeri Tiane Gije. Glumac poznatiji pod nadimkom The Rock u ponedjeljak je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj u naručju drži svoju tek rođenu djevojčicu.

 

Objavu dijeli therock (@therock)

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Kako moćno! On je div nježnog srca: Omiljeni glumac uspio je rasplakati čovjeka kojeg je prvi put vidio!

''Blagoslovljen sam i ponosan što je još jedna snažna djevojčica stigla na svijet. Cijeli život bio sam okružen snažnim ženama, punim ljubavi, ali nakon što sam prisustvovao porodu, teško mi je izraziti novu razinu ljubavi, poštovanja i divljenja koje imam prema svim majkama i ženama. Uputio bih nekoliko riječi mudroj gospodi: Važno je da budete uz svoje žene dok rađaju, držite ih za ruke, noge, činite sve što možete. Tako ćete najlakše razumjeti najjači trenutak koji ćete ikad doživjeti - gledajte svoje dijete kako se rađa. I svojoj kćeri Tiji poručujem, kao što sam već rekao njezinim sestrama Simone i Jasmine kad su se rodile, imaš moju riječ da ću te voljeti, štiti, voditi i nasmijavati ostatak svog života'', poručio je Dwayne i rastopio srca žena diljem svijeta.

Glumac je već otac 16-godišnje kćeri Simone koju je dobio u braku s bivšom suprugom Dany Garciom, a sa zaurčnicom Lauren ima još i dvogodišnju Jasmine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene