Prva uloga

Ronaldova cura otela pažnju sa slavnih mišića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je medije mjesecima zabavljao svojim slikama iz razdoblja prije i poslije Herkul ere na Twitteru i Instagramu, Dwayne Johnson kreće u pravu akciju!

U filmu za kojeg se Dwayne Johnson 8 mjeseci fizički pripremao kako bi što više sličio poznatom antičkom superjunaku pojavljuje se i djevojka Christiana Ronalda, Irina Shayk (jedna od najljepših žena na svijetu prema brojnim anketama i izborima te uspješni model Sports Illustrateda) koja će po prvi puta zaigrati na velikom platnu, pa je sigurno kako će slavnom The Rocku ruska ljepotica ovih dana oduzeti veliki dio medijskog kolača.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Obožavam transformacije' Ovako se zvijezda priprema za film koji će se snimati u Dubrovniku

Ovako se Dwayne Johnson priprema za film koji će se snimati u Dubrovniku

HERKUL je dugoočekivana ekranizacija stripa Radical Comicsa Stevea Moorrea prema kojoj je sin Zeusa i smrtnice Alkmene (nakon 12 uspješno obavljenih zadataka koje je pred njega stavila ljuta Hera zbog nevjere supruga) običan čovjek, ratnik koji živi na staroj slavi. Zajedno s pet vjernih suradnika on putuje carstvom i prodaje svoje usluge za zlato, a svoju reputaciju koristit kako bi zastrašio neprijatelje. Kad njegovu pomoć zatraže vladar obližnje Tracije i njegova kći, on im pomaže poraziti zastrašujućeg neprijatelja i shvaća da ne može više živjeti samo okružen mitom koji ga prati, nego da treba postati heroj u kojeg ljudi vjeruju...

U ovom akcijskom spektaklu redatelja Bretta Ratnera okupila se međunarodna glumačka ekipa: dobitnika Zlatnog globusa Ian McShane (kojeg pamtimo kao šarmantnog Lovejoya), Rufus Sewell, Joseph Fiennes i za Oscara nominirani John Hurt, dok boje nježnijeg spola hrabro brane već spomenuta Irina Shayk kao Herkulova supruga Megara te Ingrid Bolso Berdal u ulozi amazonke Atalante.

Da će ovj film biti jednako zanimljiv i muškoj i ženskoj publici dokazuje i trailer:

Film HERKUL dolazi u hrvatska kina 24. SRPNJA u 2Di 4Dx formatu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene