Sjajna serija!

'Dvostruki život': Vruća priča o seksi maserki koja pruža 'dodatne usluge'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

OYO vas odvodi na mjesto gdje se prodaje užitak, a diskrecija je sve. To je mjesto životnih odluka protagonistice Riley, koju je utjelovila Jennifer Love Hewitt.

Oyo predstavlja premijeru serije 'Dvostruki život' koja je   2012. godine dobila nagradu 'California on Location Awards'. Serija je bazirana na TV filmu iz 2010. godine istog naziva, koji je Jennifer Love Hewitt donio nominaciju za Zlatni Globus. Serija je imala svoju američku premijeru 4. travnja 2012. godine.

>> 'Želim svoje grudi osigurati na 5 milijuna dolara, toliko i vrijede'

Pogledaj i ovo showbuzz 'Dvostruki život' VIDEO Ova kućanica za užitak plaća visoku cijenu

U 'Dvostrukom životu' gostujuće uloge su ostvarili planetarno popularna Betty White kao Ruth Hudson te Mimi Rogers u ulozi Valerie Dawson.

Osim Jennifer u seriji glume Loretta Devine, poznata iz filma 'Dreamgirls'. Dobitnica je Emmyja za ulogu u seriji 'Uvod u anatomiju'. U ulozi Evana gledatelji će upoznati šarmantnog glumca irskog podrijetla Colina Egglesfielda, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u američkoj sapunici 'All My Children'. Ispočetka sramežljiv Evan studirao je medicinu, koju je kasnije zamijenio karijerom modela.

Prije početka emitiranja serije, pokrenuta je nacionalna kampanja licenciranih fizioterapeuta i masera koji su protestirali da serija srozava njihovu profesiju.
Akcija se zvala 'The group is Massage Therapists Against The Client List'.


Riley mora voditi dvostruki život i uspostaviti ravnotežu kao samohrana majka u konzervativnom gradu: majka koja se bori za financijsku sigurnost svoje obitelji te kao samosvjesna poslovna žena koja radi sa seksi grupom žena.

O RADNJI

Kada njezin nezaposleni suprug Kyle iznenada nestane, kućanica iz gradića u Teksasu Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) mora sama podići svoje dvoje djece. Na savjet prijatelja, Riley odlazi na tečaj za maserku u spa centru koji suptilno nudi seksualne usluge. Tajeći svoje novo zanimanje od prijatelja i obitelji, ona napravi specijalnu listu klijenata s kojima je ostvarila poseban odnos, odnosno s njima redovito razgovara o njihovim problemima kod kuće, koji su ih i doveli do nje. Dok se bori sa rastućim osjećajima za svog šogora Evana (Colin Egglesfield), Riley će napraviti sve da dovede u ravnotežu svoj dvostruki život. No kada se u njen život ponovno vrati suprug Kyle stvari se zakompliciraju.

JENNIFER LOVE HEWITT - glavna uloga i izvršna producentica

Lijepa glumica, producentica, autorica, redateljica i spisateljica rođena je u Teksasu, a svoje drugo ime Love dobila je zahvaljujući majci koja je obećala svojoj prijateljici s koledža da će, ukoliko rodi curicu, nazvati je po njoj. Svoju ljepotu duguje genima, majci Talijanki i ocu Nijemcu. Majka joj je umrla od raka u dobi od 67. godina. Jennifer se od djetinjstva bavila plesom i glumom. Njezin prva uloga bila je u filmu 'Munchie', a slavu je stekla u hororu 'Znam što si radila prošlog ljeta'. Glumila je u 'The Audrey Hepburn Story' te je iste godine postala najpopularnija TV glumica prema podacima mjerenja slavnih osoba Q rating. Nokia ju je odabrala za svoju glasnogovornicu. Zajedno sa Sigourney Weaver glumila je u komediji 'Srcolomke'. Napisala je i izvela pjesmu 'I'm Gonna Love You' za film te je osvojila DVD Premiere Awards u kategoriji najbolje originalne pjesme. Za film 'The Client list' Jennifer je nominirana za Zlatni Globus 2011. godine.

Osim televizijske i filmske karijere ova glumica je ujedno i pjevačica. Hewitt je otpjevala naslovnu pjesmu za drugu sezonu serije 'Dvostruki život'. Napisala je i knjigu 'The Day I Shot Cupid' koja je bila New York Times bestseller. Radila je i kao producentica TV serija. U privatnom životu hodala je s kolegom iz serije 'Ghost Whisperer' Jamiejem Kennedyjem, a bila je i u vezi s redateljem Alexom Behom. Glumica je snimila video spot s popularnim latino zavodnikom Enriqueom Iglesiasom za njegovu pjesmu 'Hero'. U to vrijeme šuškalo se da je s njim u vezi.


2. SEZONA

U novoj sezoni kontroverzne serije 'Dvostruki život', glavna junakinja Riley susreće se s novim izazovima. Riley mora koordinirati svoj sve kompliciraniji život i pronaći ravnotežu između sukoba sa suprugom Kyleom, veze s njegovim bratom i poslovnog svijeta u koji se upliće i policija. Riley je suočena s opasnošću da bude optužena za podvođenje svojih kolegica, ali i njezin suprug-povratnik ima problema s policijom. Kako će se dalje razvijati priča kućanice koja se počela baviti 'najstarijim zanatom', pratite svake srijede na OYO, uz novu epizodu serije 'Dvostruki život'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene