On je sretan čovjek

VIDEO Večer za pamćenje: Brad napokon dobio priznanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt može otvoriti šampanjac! Zlatni kipić konačno krasi policu njegovog doma. Možete li vjerovati da je to njegov prvi Oscar?!

Bio je nominiran za uloge u filmovima 'Twelve Monkeys', 'The Curious Case of Benjamin Button' i 'Moneyball', no iako i dalje bira zanimljive filmove, Brad Pitt nikada nije osvojio Oscara. Sve do sinoć.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Slavni glumac dobio je nešto slađe od Oscara...

Slavni ljepotan radio je kao koproducent na filmu '12 godina ropstva' koji je proglašen najboljim filmom, a Bradova filmska kuća producirala je ovaj uradak.

'Bila je velika čast raditi na ovom filmu. Jedan čovjek je zaslužan što smo svi ovdje večeras, a to je nevjerojatni Steve McQueen', rekao je Brad.

Njegova partnerica, Angelina Jolie, koja je vlasnica jednog Oscara iz 1999. za ulogu u filmu 'Prekinuta mladost', ovoga puta odlučila se za promjenu pa je na crvenom tepihu nismo gledali u uobičajenom crnom izdanju, već je slavna Angie (doslovno) zablistala u svjetlucavoj haljini.

Zaljubljeni par nije mogao sakriti koliko su ludi jedno za drugim, a Brad je dobio i sočni poljubac od svoje drage koja je 'pucala' od ponosa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene