Domaći par

Njihova ljubav traje već 20 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadesetogodišnja tajna bračne sreće Leonarde i Zvonimira Bobana je u njihovoj bezuvjetnoj ljubavi, dosljednosti, otvorenosti i bliskosti.

1993. godina u najljepšem sjećanju će ostati Leonardi i Zvonimiru Bobanu jer su se upravo te godine 10. prosinca zavjetovali na vječnu ljubav.

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Proslavljeni nogometaš uživa u ljepotama Hvara!

Bivši kapetan Vatrenih i bivša manekenka tada su se vjenčali u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje uslijedilo je 6 mjeseci u crkvi Svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu. Njihova ljubav je počela sad već davne 1989 godine, u vrijeme kad je Leonarda radila u butiku, a Zvonimir bio perspektivni mladi nogometaš.

Iako su živjeli na nekoliko različitih adresa, niti jednog trenutka nisu dvojili oko toga da žele postati roditelji. Godinama su bezuspješno pokušavali dobiti dijete i na kraju 1997. godine odlučili posvojiti.

Paralelno Zvonimir je redao uspjehe kao nogometaš. Proglašen je najboljim stranim igračem u povijesti svog kluba, i s njim osvajao sve naslove prvaka Italije. Na desetu godišnjicu od prvog posvojenja njihove kćerke Marije, 2007. godine posvojili su blizance Marta i Rafaelu. I taman kad su se pomirili s činjenicom da neće moći imati vlastito dijete, stigla im je najradosnija vijest i to na 15. godišnjicu braka. Te su godine dobili djevojčicu kojoj su dali  ime Ruža.

A koji je ključ bračne sreće za poznati par? Zvonimir i Leonarda jednsotavno kažu kako je to samo njihova ljubav, dosljednost, otvorenost i bliskost. Jedno drugome su podrška u svemu što rade - tp je izgleda jedina tajna. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene