448595
448595
448595
448595
448595

ODREKAO SE GRADA 'Baš sam danas drljao zemlju i pripremao sjetvu'

  • , 31.08.2016., 20:10
  • Autor:
  • komentara

Dušan Bućan i Mia Kovačić vodit će petu sezonu Farme na Novoj TV. Dušan će farmere jako dobro razumijeti jer je odavno zamijenio gradski život seoskim.

 
 
 
 
Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr)
Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr)

Glumac i voditelj Dušan Bućan uz Miu Kovačić i ove sezone vodi Farmu, koja počinje ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV. U intervjuu nam je podijelio svoje iskustvo života na selu.

Dušan Bućan odrekao se modernog načina života u gradu i zamijenio ga životom na selu. Iako je odrastao u gradu, Dušan je kako kaže, veliki zaljubljenik u seoski način života.'Sviđa mi se. Iako sam rođen na betonu, više mi se sviđa život u prirodi. Meni je u gradu dosadno', rekao je Dušan.

Dušan Bućan, Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)

Nije mu dugo trebalo da se navikne na život u manjoj sredini u kojoj ima sve što mu treba. Ipak, prijatelji mu nedostaju najviše. ' Nedostaje mi blizina stvari i prijatelji, a ostalo se može kupiti', otkrio je glumac i voditelj.

No, život na selu ne bi za sada zamijenio životom u gradu.'Priroda pruža puno više adrenalina. Tu su životinje, imam više vremena, u prirodi sam 24h dnevno, umjesto jedan sat', naveo je Dušan razloge zbog koji je zapravo i otišao iz grada. ' Odmalena sam ostajao na selu. Znam što je to. I treba odgovornosti za takav način života', dodao je Bućan koji je ponosni vlasnik farmerskog imanja.

Dušan Bućan, Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)

Baš kao i svaki pravi farmer i Dušanov dan je ispunjen poljoprivrednim radovima. 'Baš sam danas drljao zemlju i pripremao je sjetvu', priča kroz smijeh Bućan. 'Imam i konje, vozim traktor. Služim se ovim modernim tehnologijama', otkrio je glumac i za kraj poručio svim farmerima da igraju fer play jer ipak to je samo igra.

Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se