Frikovi

'Mi smo kao stari bračni par i u stvarnom životu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj popularni tandem kojeg pratimo u sedmoj sezoni serije 'Frikovi' na Doma TV-u kaže da su njih dvojica kao stari bračni par, kako na ekranu, tako i u stvarnom životu. Ipak, dodaju kako se u stvarnom životu ipak malo manje svađaju.

James Roday ističe da njih dvojica većinu svoga vremena provedu radeći nešto potpuno suprotno od likova koje glume, ali uživaju družeći se jedno s drugim.

Pogledaj i ovo showbuzz Upoznajte ih One su zavodljive i seksipilne – 'Amazonke'

Gledatelji i u siječnju uz bogat program Nove TV i Doma TV

Dule Hill pak kaže da je njegova prva ljubav ipak bio step. Počeo je plesati kada je imao samo tri godine, a nastupao je i u glavnoj ulozi u brodvejskim mjuziklima. Osim toga, nominiran je za nekoliko nagrada Emmy i nagradu NAACP Image Award za glumu.

James je inače studirao je teatar na Sveučilištu u New Yorku gdje je diplomirao primjenjenu umjetnost te glumio u klasičnim i modernim produkcijama. Također je za svoj rad nominiran za nagradu Image Awards i ALMA Awards. Na pitanje jesu li ikada upoznali neku slavnu osobu koja voli gledati njihovu seriju, Dule odgovara: 'Jednom sam sreo Zoe Saldanu i ona je naša velika obožavateljica. No, to je bilo prije 'Avatara'. Sada je vjerojatno previše zauzeta.'

James ističe da je ova sezona posebna jer je 100. epizoda posvećena filmu 'Odgonetka' iz 1985. U njoj su gostovale i zvijezde filma poput Christophera Lloyda poznatog nam iz popularnog filma 'Povratak u budućnost' te Lesley Ann Warren i Martin Mull.

Ne propustite nove epizode urnebesno zabavne serije pratite subotom i nedjeljom na Doma TV-u!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene