Seksi Pamela

Duge noge zasjenile njezin najpoznatiji adut - ima i novog dečka?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata plavuša Pamela Anderson i u svojoj 45-godini je pravi seks simbol, a izgleda da ima novog dečka...

Pamela Anderson daleko je stigla od male djevojčice u Kanadi. Proslavio ju je crveni kupaći kostim i bujne grudi u Baywatchu, kućni video, poziranja u Playboyu... a 45-godišnja Pamela ni danas ne izgleda ništa manje kao prava seks bomba!

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 Prekrasna! Jedna od najljepših žena 90-ih odrekla se šminke iz emocionalnih razloga, a njeno lice u 57. godini nema nijedne mane!

U kratkim vrućim hlačicama Pamela je pokazala vitke noge u vrtoglavo visokim metalnim štiklama, a svoj najslavniji adut - bujne grudi, sakrila je ispod bijele majice.

>> Pamela: 'Zabrljala sam, grudi su mi ispale. No, to mi se često događa u životu!'

Paparazzi su je uhvatili kako izlazi iz jednog restorana u Beverly Hillsu, a u njezinom društvu našao se i nepoznati muškarac. Očevici tvrde kako se njih svoje nisu mogli 'odlijepiti' jedno od drugoga na romantičnoj večeri! Izgleda kako Pamela ima novog muškarca u svojem životu...

Za Tommyja Leeja iz Motley Cruea se udala i razvela sva puta, a zajedno imaju i dvoje djece. Zatim je imala strastvenu vezu s Kid Rockom, a opet je probala čari bračnog života s filmskim producentom Rickom Salomonom, no nije dugo potrajalo... Pamela je možda napokon našla muškarca svojeg života - ako ništa drugo, i dalje izgleda sjajno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene