Insta hit

Druga trudnoća, prvi selfi: Kim više nema što skrivati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je ostala trudna, no izgleda kako joj druga trudnoća bolje pristaje.

Muku je mučila u prvoj trudnoći s malom North, no sada je reality zvijezda potpuno prihvatila čari majčinstva i uživa u svojoj drugoj trudnoća. Kim Kardashian već je otkrila kako ona i suprug Kanye West čekaju sina, a sada je podijelila i prvi trudnički selfi na Instagramu – u drugoj trudnoći.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Khloe Kardashian prava je seksi lavica: Sama objavila svoju fotku prije i poslije

'Potajno uživam u tračevima da sam glumila trudnoću jer sam izgledala tako mršavo. Pa, sada više ne mogu skrivati. 5 mjeseci (20 tjedana) i teža sam 9 kilograma', prošli je tjedan otkrila na Twitteru.

 

Good night baby

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Izgleda i osjeća se jako dobro, a Kim je otkrila kako i dalje vježba. Posao ne smije čekati, pa redovito snima nove epizode obiteljskog reality showa. Upravo je Khloe u intervjuu za Complex magazin otkrila kako obitelj prate TV kamere od 12 do 16 sati na dan, šest dana u tjednu i to 6-8 mjeseci u godini. Osim toga, otkrila je nešto i o odnosu Kim i Kanyea.

Obline u XXL paketu: Slavna tijela koja podižu samopouzdanje

'Ono što mi se sviđa kod Kanyea jest to što je on želi 'podići', čini je boljom. Kim je prelijepa i sjajna je osoba, ljudi to ne mogu primijetiti jer su zaslijepljeni tim svijetom. Mislim da je muškarci žele kontrolirati i slomiti je, ali ne i Kanye', otkrila je Khloe.

Da je sestrinska ljubav jednako iskrena, Kim je pokazala objavivši fotku svoje mlađe sestre i poručila kako je jako ponosna na nju jer je pobijedila svoje komplekse. 'Kako dobro Khloe izgleda, naporan rad se isplati, jako sam ponosna na nju', poručila je Kim.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene