453122
453122
453122
453122
453122

ONA JU JE ZAMIJENILA Drake varao Rihannu?

  • , 11.10.2016., 11:35
  • Autor:
  • komentara

Iako Rihanna i Drake nisu službeno prekinuli, reper je viđen u društvu tamnopute ljepotice Indie Love.

 
 
 
 
India Love (Screenshot: Instagram)
India Love (Screenshot: Instagram)

Potvrđeno je kako se reper Drake i manekenka India Love viđaju već neko vrijeme. Očito je kako Drake ne gubi vrijeme jer zapravo i nije baš puno prošlo od neslužbenog prekida s RiRi.

 

@daretohavehair_

A photo posted by illy (@indialove) on

"Drake i India Love viđaju se zadnjih par tjedana", rekao je izvor blizak reperu. India Love, pravim imenom Dakota Gonzalez, ljubiteljica je tetovaža baš kao i Rihanna. No, nisu im samo tetovaže zajednička stvar. Cliff Dixon je Indiu Love prevario s Rihannom, stoga baš i ne čudi što je manekenka zajedno s Drakeom. Samo, pitanje je da li je riječ o osveti ili je to prava ljubav.

 

Why y'all wanna ruin me?

A photo posted by Cliff Dixon (@cldtoon) on

 

A photo posted by illy (@indialove) on

"Rihanna i Drake trenutno se viđaju s drugim ljudima. Još uvijek se vole, ali njihov prenatrpan raspored stao im je na put", prenio je The Mirror izjavu jednog od bliskih prijatelja para.

 

whatever

A photo posted by illy (@indialove) on

Veza između Rihanne i Drakea oduvijek je bila burna. Česti prekidi i velika pomirenja za njih su postali sastavni dio njihovog odnosa, stoga ne treba čuditi ako se slavni par ponovno pomiri. "Sve se može promijenti između njih, nagore ili nabolje", otkrio je izvor.

Drake i Rihanna (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se