EGOZIČNA LOKACIJA

Iznenadno vjenčanje! Dragan Jurilj oženio lijepu Miu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dragan Jurilj i Mia Franić izrekli su sudbonosno 'da' u dalekom Marakešu.

Iako se za njihovu ljubavnu vezu tek nedavno doznalo, poduzetnik Dragan Jurilj i bivša manekenka Mia Franić već su razmijenili bračne zavjete u egzotičnom Marakešu. ''Upoznao sam kulturu Maroka, njihove običaje i stekao ovdje i prijatelje. Mia je također ljubiteljica egzotičnih destinacija, tako da smo se brzo složili da je Maroko idealna lokacija za taj naš svečani dan'', otkrio je Dragan za Tportal.

Pogledaj i ovo Mia Franić (Foto: Instagram) Dvostruko slavlje Mia Franić više nije u braku s 23 godine starijim poduzetnikom, ali je sretna: Na rođendanu pokazala lijepu sestru

Dragan i Mia su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a ubrzo je druženje preraslo u ljubavnu vezu koju su sada okrunili brakom. Na originalana način obilježili su najvažniji dan u životu.

'Dvije deve su nas dovele na vjenčanje, nosači Amaria su na svoj tradicionalan način nosili mladu do mene, sve to uz pratnju svirača Dakka Trumpets, glazbenika Gnawa Sahara, Trija Andaluzija i trbušnih plesačica. Nakon završene ceremonije vjenčanja Mia se presvukla u njihovu tradicionalnu odjeću kaftan i uz pomoć kane napravila i privremenu tetovažu na ruci. Izvrsno se uklopila u cijeli taj ambijent, izgledala je tamo kao pravi anđeo'', kazao je Jurilj koji je lijepu Miu upoznao krajem 2015. godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene