Detalji liječnice

'Angelina nije donijela odluku o mastektomiji jer ju je bilo strah'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odluka Angeline Jolie o dvostrukoj mastektomiji šokirala je svijet, no njezina kirurginja otkrila je kako odluku nije donijela jer ju je bilo strah.

Liječnica Angelina Jolie, renomirana kirurginja specijalizirana za rak dojke dr. Kristi Funk, prvi je puta progovorila o hrabroj odluci slavne zvijezde.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Dr. Funk sada je liječnica i pjevačice Sheryl Crow koja se već dva puta borila od zloćudne bolesti. U intervjuu s Mariom Lopezom za Extru, liječnica je otkrila i kao Angelinina odluka nije temeljena na strahu.

>> Angelina Jolie - prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave o mastektomiji

'Nije se odmah odlučila na dvostruku mastektomiju, no vjerojatno je znala s obzirom na povijest bolesti u obitelji. Njezina odluka nije donesena preko noći. Nije bila bazirana na strahu', ističe dr. Funk. Jolie se odlučila na taj korak kad je saznala kako ima veliku mogućnost obolijevanja od raka dojke, pa je htjela tu mogućnost minimalizirati.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Svoju priču je podijelila sa svijetom kako bi navela i druge žene da ispričaju svoju stranu te opake bolesti zbog koje je ona i sama izgubila majku i tetu. 'Znala sam što planira. Ali to je ona, pravi je filantrop. Nije to htjela tajiti. Ona je osoba koja želi spašavati živote i čini to svaki dan', dodaje njezina kirurginja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene