Kud puklo da puklo

Dosta je skrivanja u sjeni: Ova ljepotica spremna je zasjati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

S dolaskom tridesetih glumica je napravila veliki korak naprijed...

Nakon nekoliko odlično odigranih sporednih uloga u dramskim serijama, Mirna Medaković će ove jeseni po prvi puta zasjati u glavnoj ulozi.

Pogledaj i ovo showbuzz oštrovčani su tu Novi nastavci najgledanije domaće serije: Već su snimili prve scene!

Naime, u novoj dramskoj seriji s elementima humora Kud puklo da puklo, koja se snima na Žumberku, ali i u studiju na Zagrebačkom velesajmu, Mirna glumi Katarinu, gradsku curu koja zbog obiteljskih okolnosti preseli u malo mjesto Oštrovac.

'Igram mladu ženu koja iz naoko sređenog života upadne u najnevjerojatniju avanturu koja je natjera da preispita sve svoje dotadašnje odluke.', izjavila je 29-godišnjakinja.

Set Mirna ovog ljeta dijeli sa uspješnim kolegicama - Ecijom Ojdanić, Barbarom Vicković i Sanjom Vejnović, ali i mlađim kolegama iz regije, poput Momčila Otaševića, s kojim se odlično slaže.

'Kud puklo da puklo' - Pogledajte što nas čeka u novoj duhovitoj seriji Nove TV!

'Glumačka ekipa zaista je sjajna, s nekima prvi put radim, nadam se ne i posljednji, a s većinom je ovo već treća ili četvrta uspješna suradnja', tvrdi glumica koja je gledateljima Nove TV poznata iz serije Zora dubrovačka, gdje je glumila medicinsku sestru.

I u tom pogledu angažmanom u Kud puklo da puklo Mirna je napredovala - Katarina, koju glumi, je doktorica, a partnera, također liječnika, u seriji joj glumi Mislav Čavajda.

Radno ljeto Zagrepčanki ne pada teško, no ipak je iskoristila nekoliko tjedana kako bi provela vrijeme s dečkom Hrvojem Stepincem.

Iako je prošlo ljeto provela učeći jedriti, u čemu je itetako uživala, ove godine istražuje Imotski i okolicu, možda kako bi i shvatila mentalitet stanovnika mjestašca Oštrovac, u kojem se događa radnja serije.

A, iako joj se bliži trideseti rođendan, Mirna je o planovima oko obitelji tajnovita.

'Ne dolazi želja s godinama, nego s partnerom.', oprezna je Mirna, koja iza sebe već ima dugogodišnju vezu s kolegom Kristijanom Potočkim, a u 32-godišnjeg ekonomista Hrvoja zaljubila se prije dvije godine.

Glumica Mirna nakon godinu dana skrivanja otkrila tko joj je dečko!

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene