443754
443754
443754
443754
443754

DRAMATIČAN TRUMPOV ULAZAK Koliki hit je Donaldov dolazak na konvenciju?

  • , 19.07.2016., 09:03
  • Autor:
  • komentara

Donald Trump pojavio se na prvoj večeri konvencije republikanaca, koja se održala u ponedjeljak.

 
 
 
 
Trump stigao iz mraka (VIDEO: APTN)
Trump stigao iz mraka (VIDEO: APTN)

Donald Trump zna kako izvesti dramatičan ulaz. Magla, igra svijeta, singl 'We Are The Champions' - sve to priredio je sebi Trump prije nego što je izašao na prvu večer konvencije republikanaca, koja se održala u ponedjeljak. Predstavio se i pozdravio svoje sljedbenike, poručivši im da ih sve voli te da će pobijediti u svojoj predsjedničkoj utrci.

Trump je potom pozornicu predao 'budućoj dami SAD-a, svojoj supruzi, majci i ženi Melaniji Trump'. Održala je ona potom govor, uvelike sličan onom koji je 2008. izvela Michelle Obama, pa su lijepu Slovenku optužili da je plagirala svoj govor.

S druge strane, NY Times uspoređuje Trumpa da je uvelike 'iskopirao' Nixonovu uspješnu kampanju iz 1968. godine. U jedno smo sigurni. Za sami ulazak vjerojatno su ga inspirirale trash osamdesete i pokojni Michael Jackson.

Donald Trump (FOTO: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se