Nije joj lako

Stvarno degutantno: Prijatelj otkrio što je Donald tražio prije Melanijine trudnoće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanity Fair donio je priču o Donaldu i Melaniji. Ovog puta pozivaju se na prijatelja obitelji.

Donald Trump često je na meti američkih medija zbog svog ponašanja prema supruzi Melaniji, a najnoviju priču o čudnom odnosu para donio je ugledni Vanity Fair. Njima je bliski prijatelj obitelji ispričao da je Trump pristao dobiti s Melanijom dijete samo pod jedinim uvjetom.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

"Otprilike šest mjeseci nakon vjenčanja Melania je ostala trudna, a stvari su se promijenile. Tada je imala 35 godina, a Donald je govorio da joj je to zadnji vlak", kaže prijatelj para. Dodao je i da se Donald nećkao trebaju li uopće imati dijete, a najviše je o tome razmišljao zbog toga što nije htio da Melanijina figura propadne.

Dijete je pristao imati samo pod uvjetom da se njezino tijelo vrati na staro. "Nikad je nije pitao kako je, nikad joj nije pridržao vrata niti pomagao. Sve što joj je govorio bilo je da je sama htjela dijete", dodao je izvor. Isti magazin navodi i da je odnos između Melanije i Donaldove kćerke Ivanke jako hladan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene