Tri sina i dvije kćeri

SVA TRUMPOVA DJECA Tko su i što rade nasljednici Donaldovog imperija?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donald Trump ženio se tri puta, a tijekom brakova dobio je petero djece.

Donald Trump uskoro će završiti tešku predsjedničku bitku u SAD-u. Republikanski kandidat ostat će, u svakom slučaju, zapamćen po iznimno žestokim raspravama s Hillary Clinton, a neće ljudi brzo zaboraviti ni njegove neukusne seksističke komentare, niti skandale koji su tijekom prljave kampanje izlazili na vidjelo. Osim u politici, Trump se realizirao kao poduzetnik, televizijska zvijezda, ali i veliki zavodnik. Burni ljubavni život obilježile su tri njegove supruge, dvije bivše i jedna sadašnja.

Pogledaj i ovo showbuzz Velike vijesti Carstvo se širi: Lijepe vijesti za Donalda Trumpa i obitelj

Od 1977. do 1991. godine Trump je bio u braku s Ivanom Trump, manekenkom čeških korijena. Dobio je s njom troje djece. Nakon toga, nekoliko godina proveo je s glumicom Marlom Maples, s kojom je navodno varao Ivanu. Skrasio se, konačno, uz Melaniju Knaus, ljepoticu iz Slovenije.

Tijekom brakova, dobio je Trump petero svoje djece. Oni su mu zasigurno najveći ponos, a čak je i njegova suparnica Clinton, kada je upitana što bi kod Trumpa istakla kao pozitivno, rekla: "Njegova djeca". Što rade i kakav život imaju djeca slavnog Trumpa?

Donald Trump Jr.

Najstariji sin oca Donalda, kojeg je dobio 1977. godine u braku s Ivanom, bavi se poduzetništvom. Trenutno radi sa sestrom Ivankom i bratom Ericom u potpredsjedništvu obiteljske tvrtke. Diplomirao je ekonomiju, a tečno priča i češki, jezik svoje majke. U predsjedničkoj bitci podržava žustro svog oca pa se pojavio i na skupu u Iowi, gdje je podržao Trumpa u utrci. Medijski se ne eksponira previše te je i sam otac petero djece. Vjenčao se 2005. godine manekenkom Vanessom Haydon te je s njom dobio dvije kćerke i tri sina.

Ivanka Trump

Prelijepa Ivanka obožavana je diljem Amerike, jer je vješta poslovna žena, ali i prava obiteljska žena. Prelijepa Ivanka rođena je 1981. godine u New Yorku, i drugo je dijete Ivanke i Donalda. Radi u očevoj tvrtci, zajedno s braćom, a glavni poslovni fokus su joj hoteli i nekretnine. U mladosti se bavila i manekenstvom. Također je, kao i svoj brat, diplomirala ekonomiju te priča češki, iako samo površno. Često se njeno ime može vidjeti na ljestvicama najljepših žena svijeta. Uz ljepotu i pamet išla je i sreća u ljubavi. Naime, Ivanka je već nekoliko godina u sretnom braku s Jaredom Kushnerom, s kojim je dobila troje djece.

Eric Trump

Eric je najmlađi sin Ivanke i Donalda Trumpa, rođen 1984. godine u New Yorku. Radi sa sestrom i bratom u očevoj tvrtci, a poslovni fokus mu je na širenju obiteljskog posla izvan granica SAD-a. Osim toga, vlasnik je obiteljske vinarije te vodi 18 golf terena koje posjeduje njegov otac. Na čelu je humanitarne udruge, koja skuplja novac za dječje bolnice. Upravo zbog udruge, Eric se našao na meti kritika, naime, optužen je da pomoću humanitarne udruge izbjegava plaćanje poreza, i omogućava isto to članovima svoje obitelji. Treba reći i da je donirao preko osam milijuna dolara. S najvećim pohvalama diplomirao je financije i menadžment. Vjenčao se 2014. godine za Laru Yunasku, svoju dugogodišnju djevojku i producenticu.

Tiffany Trump

Mlada Tiffany rođena je 1993. godine, u drugom braku Donalda Trumpa. Naime, dobio ju je s glumicom Marlom Maples. Djevojka trenutno studira, bavi se manekenstvom te se pojavljuje na raznim događanjima. Također je tijekom predsjedničke kampanje podržala svog oca te se pojavila na njegovim skupovima. Uskoro će diplomirati, i to za razliku od starijih braće i sestre, sociologiju. Osim studija, Tiffany se tijekom 2014. godine okušala u glazbenom svijetu, objavivši singl "Like a Bird". Uspjeh singla nije bio zapažen, a Tiffany se nije dalje upuštala u gradnju glazbene karijere. Djevojka se druži s američkom elitom, a ljubavno su je povezivali s Rossom Mechanicom, čiji otac je jedan od vlasnika uglednog odvjetničkog ureda.

Barron Trump

Mladi Barron rođen je 2006. godine. Tek mu je deset godina, iako ga to nije spriječilo da svog tatu podrži na predizbornim skupovima. Barrona je Trump dobio u braku sa slovenskom manekenkom Melanijom Knaus. Dječak je rođen u New Yorku, a navodno osim engleskog priča i slovenski. Donald je više puta pohvalio Melaniju i njene majčinske vještine. "Sjajna je majka, jako voli svog sina, i moram reći, bit će sjajna prva dama", rekao je svojedobno Trump u intervjuu za GQ.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene