Brzo i nezapaženo

Ni oni nisu imuni - biti poznat ne znači da vas loše stvari zaobilaze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni su na meti provalnika češće od 'običnih' smrtnika. Tko se sve našao u ovoj neugodnoj situaciji.

Glumac Sven Medvešek bio je nedavno žrtva krađe kombija. Potraga je bila uspješna jer je glumac nedavno na Facebooku objavio kako je njegov kombi nađen!

Pogledaj i ovo Zlatan Stipišić Gibonni Svima je slomila srce Priča kao iz filma: Gibonni napisao pjesmu konobarici kako bi je spriječio u njenom naumu, a evo i kako je ona reagirala!

Ipak, nije Sven ni prva zadnja slavna osoba kojoj se dogodio nesretan slučaj krađe. Svojedobno je opljačkan nogometaš Boško Balaban. U njegov dom upali su provalnici, a prema pisanju 24sata, uzeli su nakit u vrijednosti oko milijun kuna. Obitelj Balaban nije se javno očitovala o krađi.

Pročitajte ispovijest Mamićeve bivše supruge

Na meti je bila i Vanja Mamić. U dom nje i njenog bivšeg supruga Zorana Mamića upali su lopovi i otuđili plijen u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna. Šokirana Vanja tada je izjavila kako je ostala šokirana kada je shvatila da je opljačkana dok je sa svojim djetetom bila u kući.

I poznati glazbenik Gibonni osjetio je kako je to kad ti netko otuđi sve stvari. Tijekom turneje u Amsterdamu, Gibonnija su opljačkali. Sa ekipom je otišao na ručak, a tijekom istog lopovi su im iz automobila otuđili sve. Tada mu je ukradeno sve što je bilo u automobilu.

PARTY SEZONE 'Nije lako izdržat ni godinu dana, kamoli 15'

Novinar i voditelj Danijel Delale također se našao na meti provalnika, a i Snježana Mehun ostala je svojedobno bez bundi i satova iz svog doma. Holivudskim zvijezdama provale u domove su svakodnevica, a ni regionalne zvijezde nisu ostale pošteđene. Pokradene su tako i pjevačice Seka Aleksić te Rada Manojlović. Izgleda da, unatoč svom osiguranju, lopovi znaju kako i kada doći do svog plijena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene