Što se zapravo dogodilo?

Dolores Lambaša utočište pronašla u obiteljskoj kući

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije nekoliko dana izašla je vijest kako je Dolores Lambaša napustila dom koji je dijelila s Josipom Radeljakom. No svi se pitaju, što se zapravo dogodilo?

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Josip Radeljak i Nevena Jeličić otkriveni detalji Zna se tko je nova partnerica Josipa Radeljaka Dikana! Poznata je Beograđanka, a druži se i s jednom našom glazbenom divom

Dolores Lambaša i Josip Radeljak svoj prekid nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati, a Story piše kako je glumica utočište potražila u obiteljskoj kući u Šibeniku za koju je nekoliko puta izjavila kako je 'njezina oaza sigurnosti i sreće'.

Dolores nije sklona izbjegavanju medija, no zadnjih nekoliko dana bilo ju je nemoguće dobiti na telefon. Bliski izvori tvrde da i Radeljakov splitski stan na Mejama gdje je Dolores živjela nekoliko mjeseci, već neko vrijeme prazan. Koji je pravi razlog izbacivanja iz stana i što se točno dogodilo s poznatim parom ipak se još ne zna.

>> Sve ljepotice koje su pale na šarm Dikana Radeljaka!

Glumica je pak u prijašnjih intervjuima izjavljivala kako 'ne podnosi malipulaciju i nepoštovanje. 'Ne volim emocionalno silovanje, a time se ljudi čestio koriste, pogotovo oni inteligentni. To je neoprostivo jer se time samo gazi, omalovažava, vrijeđa partnera i uništava njegovo samopouzdanje. To su destruktivne i sadističke veze koje nisu zdrave. Sve drugo je oprostivo', rekla je jednom prilikom za Story.

Rekla je i kako kod Josipa voli što 'mu eros izlazi iz drske inteligencije i životne dinamike'. 'Stariji su muškarci i vrlo romantični, ali i neobično opušteni, obdareni velikim iskustvom', tada je isto tako rekla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene