458710
458710
458710
458710
458710

ISPOVIJEST IKONE "Uperila sam si pištolj u glavu. To je bilo loše vrijeme za mene"

  • , 29.11.2016., 09:08
  • Autor:
  • komentara

Pjevačica se godinama bori s depresijom do koje ju je dovelo saznanje da nikada neće moći imati djecu.

 
 
 
 
Dolly Parton (FOTO: Getty)
Dolly Parton (FOTO: Getty)

I legendarna Dolly Parton proživjela je kalvariju u životu. Iako se u javnosti nikada nije mogla vidjeti bez osmijeha na licu, iza sebe je godinama skrivala mračnu stranu. Naime, slavna country pjevačica godinama je patila od depresije, a bolest je toliko uznapredovala da je jednom prigodom pokušala samoubojstvo.

"Uperila sam si pištolj u glavu", otkrila je pjevačica.  Od nauma ju je u posljednji tren odgovorio pas Popey, kojeg je čula kako stepenicama dolazi do nje.

"Ne mislim da bih to učinila, ali ipak, ne mogu to reći sa sigurnošću. To je bilo stvarno loše vrijeme za mene i trebale su mi dvije godine da dođem sebi", otvoreno je kazala Dolly.

Dolly Parton (FOTO: Getty)

Za depresiju je često krivila svoju plahu narav, a ona joj je gotovo onemogućavala normalno funkcioniranje. "Od depresije su bolovali članovi moje obitelji s obje strane, pa moram biti oprezna. Ponekad su neki problemi jednostavno preteški da bi se jedan mali čovjek mogao s njima nositi", otkrila je pjevačica i dodala da je nekada znala biti toliko bezvoljna da joj se jednostavno nije dalo ustati iz kreveta.

Najteže joj je bilo 1984. godine nakon što se podvrgnula djelomičnoj histerektomiji zbog koje je izgubila nadu da će ikada imati djecu, piše Radar Online. Spas u teškim trenucima Dolly je tražila u molitvi, a često je isticala da joj je upravo vjera dala snagu da se vrati na pravi put.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se