SVE PRIZNALA

Slavna pjevačica šokirala: Varala supruga, a zbog ljubavnika se htjela ubiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Country pjevačica Dolly Parton otkrila je šokantne detalje u svojoj autobiografskoj knjizi.

Legendarna Dolly Parton sigurno će ostati zapamćena po svojem sjajnom glasu, ali i po najnovijim detaljima u svojoj autobiografskoj knjizi ''Doly o Doly'' u kojoj je otkrila detalje koji su mnoge šokirali. Siromašno djetinjstvo u Kanzasu, problemi s kilogramima, pokušaj samoubojstva, estetski zahvati te otvoren brak sa suprugom Carlom Thomasom Deanom samo su dio priče njezinog turbulentnog života.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

71-godišnja Dolly otkrila je kako je živjela sa svojih 11 braće i sestara u štali bez struje i vode. ''Preko ljeta smo se kupali u rijeci, a zimi smo se prali u lavoru vode. Spavalo nas je više u jednom krevetu, a kad bi se zimi netko popiškio u krevet bili smo sretni jer nam je jedino tad bilo toplo'', otkrila je Dolly kojoj se sreća osmjehnula vrlo rano. Počela je pjevati u crkvi gdje su primijetili njezin talent, a ubrzo je dobila i prvu gažu te snimila prvu ploču.
Progovorila je Dolly i o svojoj ljubavnoj sreći sa suprugom Carlom. No, oni su svoju sreću dijelili i s drugim ljudima. Imali su otvoren brak što je podrazumijevalo da spava i s drugim ljudima. ''Moj brak je stabilan, ali to ne znači da nisam spavala s drugim muškarcima. Umrla bih kada bi me ostavio'', kazala je Dolly, prenosi Daily Mail. No, krajem osamdesetih pomišljala je pjevačica i na to, samo ne zbog supruga. Htjela se ubiti zbog ljubavnika. No život joj je u zadnji čas spasio njen pas koji je u tom trenutku ušao u sobu i Dolly je shvatila da ipak želi živjeti.

Život country pjevačice koju gotovo nikad ne možemo vidjeti dotjeranu i bez šminke priznaje kako se nikad nije smatrala seks simbolom. Progovorila je Dolly Parton i o svojim bujnim grudima za koje kaže da su potpuno prirodne, ali ih je malo podigla.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene