zigmanovi kostimi

Bowie najveći pobjednik, Little Mix plijenile najviše pažnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članice grupe Little Mix dodjelu su otvorile u kostimima našeg dizajnera.

Pokojna glazbena ikona David Bowie najveći je pobjednik ovogodišnjeg Britsa jer je u srijedu navečer na svečanoj dodjeli te najvažnije nagrade britanske glazbene industrije nagrađen za najboljeg samostalnog umjetnika, ali i najbolji album prošle godine. "Pop kameleon" Bowie izdao je svoj posljednji album "Blackstar" u siječnju 2016., dan prije nego što je preminuo od karcinoma.

Pogledaj i ovo showbuzz zapalila crveni tepih Haljina o kojoj svi bruje: Zbog brojnih proreza donje rublje nije dolazilo u obzir, čekao se samo jedan krivi pokret!

Na dodjeli "Brit awards" Bowie je potukao konkurenciju u kojoj su, među ostalima bili Skepta, rapper Kano i pjevač Michael Kiwanuka u obje kategorije - za najboljeg samostalnog umjetnika i album godine. "On je uvijek bio podrška ljudima koji su mislili da su malo čudni, neobični ili drugačiji i uvijek je bio ovdje za njih", kazao je preuzimajući nagradu Bowiejev sin Duncan Jones.

Najznačajniji spektakl u britanskoj glazbenoj industriji održan je u londonskoj O2 areni, a posjetitelji kao i gledatelji prijenosa mogli su uživati u izvedbama zvijezda kao što su Katy Perry, Robbie Williams, Bruno Mars i Ed Sheeran.
Američka pjevačica Perry izvela je svoj hit "Chained to the Rhythm" dok su plesači simbolično nosili modele bijelih kuća. Pjevaču Georgeu Michaelu koji je umro u prosincu odana je počast njegovom pjesmom "A Different Corner" u izvedbi frontmana Coldplaya Chrisa Martina.

Među ostalim pobjednicima su ženski band Little Mix čija je pjesma "Shout Out to My Ex" nagrađena kao najbolji singl.Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall nastupile su na dodjeli u kostimima našeg dizajnera Juraja Zigmana.

 

Little Mix wore a custom made ZIGMAN pieces for BRIT Awards! #littlemix #britawards #brits #zigman#littlemixbrits

A post shared by (@zigman_official) on

 Pjevačica Emeli Sande proglašena je najboljom britanskom samostalnom umjetnicom, dok su za najbolju grupu nagrađeni The 1975.

Adele čiji je album "25" trijumfirao na prošlogodišnjem Britsu, ali i Grammyu osvojila je "BRITS global success award".
Pjevač i tekstopisac Rag'n'Bone Man, koji je i ranije proglašen izborom kritičara nagrađen je i u kategoriji "British Breakthrough Act". Unatoč tri nominacije Skepta je otišao praznih ruku.
Iako Brits prvenstveno slavi britanske umjetnike ima i kategorije za strane muške i ženske umjetnike i grupe. Očekivano te su kategorije osvojili Drake, Beyonce i A Tribe Called Quest. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene