Sretna vam Nova

FOTO Bez obzira na debeli minus, ovako je slavila Hrvatska

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni građani Hrvatske Novu Godinu dočekali su na gradskim trgovima

Bez obzira na žestoku hladnoću, brojni su građani Hrvatske i njihovi gosti Novu 2015. dočekali na gradskim trgovima i prekrasno uređenim ulicama.

Veselilo se, pjevalo i plesalo diljem Hrvatske. Gotovo da nema grada u kojem nije bilo organiziranog dočeka. 

VIDEO i FOTO Ovako je nova godina dočekana diljem svijeta

Domaće zvijezde pobrinule su se za odličnu zabavu, pjesmu i ples do sitnih jutarnjih sati. 

Stanovnici glavnog grada Zagreba proslavljali su na nekoliko lokacija u gradu, ali kao i uvijek, najatraktivnije i najveselije bilo je na glavnom trgu, Građane su zabavljali Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Davor Gobac, Boris Leiner, Renato Metessi i Telefon Blues Band.

Veselilo se i u Rijeci na gradskom Korzu gdje je građane i goste zabavljao Parni valjak.

Na prepunom Stradunu dubrovčane i njihove goste zabavljao je Toni Cetinski, a grad Knin u Novu je godinu ušao uz Giuliana koji ih je zabavljao do ranih jutarnjih sati.

Karlovčani su u Novu Godinu nakon dugo vremena ušli bez svog tradicionalnog šatora, veselilo se po vedrim nebom uz Lotos band, The trio, Rečički sokoli i Strings band.

Varaždinci su u Novu ušli 37. novogodišnjom utrkom. Tako zagrijani nastavili su s plesom do zore. Dobru zabavu osigurali su DJ Dario i dečki iz Ex Zodiaca.

Samoborci su ludovali uz Đanija Stipaničeva i Samoborskih fakina.

Osijek je slavio na čak tri pozornice kako bi svatko mogao uživati baš u onakvoj zabavi kakvu želi. Na jednoj pozornici plesalo se uz skupinu Vigor, na drugoj pozornici ljubitelji elektronske glazbe došli su na svoje uz DJ Slya i DJ Meksla, dok je treća pozornica bila namjenjena onima koje tambura u srce dira uz tamburaški sastav Sitan vez.

Splićani su se raspojasali pod motom 'Split za cili svit', a zagrijavali su ih Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco.

Vukovar je u Novu ušao veselo i s pjesmom uz Branka Čurića, Bećarski inat i Sax band, a kuhanim vinom, čajem i kobasicama svih je častila turistička zajednica.

I Slavonski Brod uplovio je veselo u Novu Godinu. Pjevalo se i plesalo uz tamburaški sastav Evergreen i osječki band Twist off.

Makarani su zbog jake bure i hladnoće morali otkazati doček na trgu, ali većina se ljudi preselila u kafiće i na privatne zabave.

Porečane je zabavljala najveća domaća zvijezda Severina.

Šibenčani su najluđu noć proveli uz Elemental i Dubioza kolektiv. Ni jaka hladnoća nije ih spriječila da se odlično zabave i s osmijehom na licu započnu 2015.

Trogirane je u Novu Godinu uveo sjajno raspoložen Mladen Grdović. Pjesma i veselje trajali su do rane zore.

Gdje god bili, nadamo se da ste se dobro zabavili u društvu prijatelja i obitelji i od srca vam želimo sve najbolje u novoj 2015. godini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene