nove odluke

Priprema, pozor, sad! Savjeti slavnih diva koje vrijedi poslušati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S početkom proljeća počinje i proljetno čišćenje. Skupili smo nekoliko vrijednih savjeta slavnih ljepotica koje vrijedi poslušati!

One su bogate i slavne, no njihove savjete za proljetno čišćenje može svatko uvrstiti u svoj život. S prvim danom proljeća vrijeme je da se pročistimo izvana i iznutra, a evo i kako to postići.

Pogledaj i ovo Justin Long stari kao vino! Pamtimo ga po romantičnoj komediji s Drew Barrymore iz 2009. godine, a on i danas izgleda gotovo isto kao i tada!

Khloe Kardashian pokazala mišiće i odgovorila kritičarima koji su je nazivali debelom

1.    Očistiti ormar kao Drew Barrymore

Slavna glumica podijelila je svoje nedumice oko novog proljetnog izgleda, te kako ponovno naći onu 'divlju' stanu. 'Shvatila sam da sam postala prekonzervativna, nešto se okrenulo u mojoj glavi i htjela sam ponovno uvesti taj kreativni kaos u svoju garderobu', priča Drew. Slavna glumica očito je inspirirana svojoj djecom i našla je ponovno onu djevojčicu u sebi koja je čini sretnom. Zabavite se i nabavite neki novi detalj kojim ćete osvježiti svoju garderobu.

2.    Želimo izgledati kao Elle Macpherson!

Tko bi i pomislio da slavna manekenka danas ima 50 godina?! Teško je to povjerovati, no ona se kune u zdravu prehranu i jogu. Prakticira ayuvedski meni, a dan započinje sa zelenim smootijem od lisnatog zelenog povrća. Zapravo se radi o tome da treba uzimati male obroke do šest puta dnevno, potrebno je i dobro žvakati hranu i piti male gutljaje toplije vode među zalogajima. Treba jesti više voća i povrća, spavati sedam do osam sati dnevno, dnevno popiti 1l čaja od korijena đumbira, te jesti sjemenke lana. Vrijedi probati, zar ne?

3.    Inspiracija za vježbanje i čvrste noge – Beyonce

 

Slavna diva priznala je kako mora stalno vježbati kako bi ostala u formi jer je sklona nakupljanju kilograma. Na društvenim mrežama podijelila i video svoje svakodnevne rutine koja se sastoji od trbušnjaka, boksanja s utezima, te iskoraka i čučnjeva za čvrstu stražnjicu. Priprema, pozor, kreni! Ljeto se bliži ;)

4.    Zdrava hrana za prirodnu ljepotu kao Candice Swanepoel

Slavna anđelica Victoria's secreta formu održava u teretani, na pilatesu ili u boksačkom ringu, no još joj je važnija zdrava prehrana koja se sastoji od svježeg sezonskog povrća koje kombinira s piletinom ili ribom. Trk na tržnicu!

Što još čekate? Vrijeme je za akciju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene