Komičar otkrio

'Dobili smo kćer uz pomoć surogat majke, kad se rodila bili smo šokirani'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Zaključili smo da bi bilo puno zanimljivije da jednog dana svojoj obitelji odjednom predstavimo Winnie Rose', izjavio je Jimmy.

Televizijski voditelj i komičar Jimmy Fallon i supruga Nancy Juvonen nedavno su postali ponosni roditelji curice Winnie Rose. Jimmy je sad otkrio kako su bebu dobili uz pomoć surogat majke.

Pogledaj i ovo Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Šaljivi komentari Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić

Naime, Jimmy je dao intervju za Today Show, a ovaj detalj otkriven je tijekom najave emisije koja će se emitirati idućeg tjedna.

>> Jimmy Fallon na društvenim mrežama predstavio kćer Winnie

'Nije to zapravo bila tajna, ali moja supruga i ja smo pokušavali dobiti bebu već neko vrijeme. Isprobali smo sve opcije, ali naposljetku smo imali surogat majku. Ovog puta smo odlučili da ovu privatnu stvar nećemo otkriti nikome. Zaključili smo da bi bilo puno zanimljivije da jednog dana svojoj obitelji odjednom predstavimo Winnie Rose. Kad se rodila, bili smo naprosto šokirani', otkrio je Jimmy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene