natjerala ga Beba

Balašević nije izdržao: "Narodnjaci su zakon. Nisu ništa krivi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević progovorio je o narodnjacima i otkrio koji ga se narodnjak posebno dojmio.

Đorđe Balašević uskoro se vraća u Opatiju. A svoj nastup na ljetnoj pozornici 11. kolovoza najavio je zanimljivim videom koji je razveselio njegovu mnogobrojnu publiku. Ležerna snimka nastala je u njegovom stanu, a Balaševića je na ovu najavu "natjerala" kći Beba. Upravo ona ocu je otkrila da su video najave koncerata nakon njega počeli koristiti i drugi kolege, ponajviše narodnjaci.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

Balaševića je ta činjenica iznenadila pa nije izdržao da ne da svoj sud o trendu "narodnjaka". "Narodnjaci su zakon. Narodnjaci nisu krivi", kazao je Balašević, ali i otkrio koji ga se narodnjak posebno dojmio. "Od izvora do dva putića. Ono je bilo zakon. To je strašna pjesma", kazao je Đorđe o hitu Lepe Lukić.

"Seljačine su napravile ovo urbano, da nisu imali bi tri, četiri kvalitetna narodnjaka", napomenuo je Balašević opako kritizirajući "softvere" koji su zaslužni za današnje folk hitove.

U videu je otkrio i da mu je karijera započela upravo u Opatiji, a prisjetio se i trenutka u kojem je jedan jedini put vidio svog djeda kako plače u blagovaonici. Što ga je to rastužilo? Pogledajte u videu!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene